Χανιά | Αγιασμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης | Photos

χανιά-αγιασμός-στην-αστυνομική-διεύθ-677651

Αγιασμός στο κτήριο που στεγάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, στα Χανιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Περιφέρειας Κρήτης, Κωνσταντίνου Λαγουδάκη και του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων, Γιώργου Λυμπινάκη.

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο διευθυντής της Θρησκευτικής υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί.

«Το έργο που πρασπούθουμε να επιτελέσουμε είναι η πνευματική ενίσχυση των αστυνομικών, στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο που ασκούν κάθε μέρα.

Εδώ στην Κρήτη, ήρθα σήμερα, στην αστυνομική διεύθυνση και αύριο θα πάω στο Ρέθυμνο, στη σχολή αστυφυλάκων, όπου θα μιλήσω με νέα παιδιά, από τα οποία δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ανταπόκριση βρίσκω. Αυτά τα παιδιά προβληματίζονται, όχι μόνο για το υπηρεσιακό, για το κοινωνικό, για το αν θα φτιάξουν οικογένεια, αλλά και, σε κάποιες περιπτώσεις, έχουν σοκαριστεί από αυτά που έχουν αντιμετωπίσει.

Η Κρήτη, θα το πω, όχι για να σας κολακέψω, είναι κάτι το ξεχωριστό. Η Κρήτη ξεχωρίζει από τους ανθρώπους της και εύχομαι κάθε καλό σε όλους τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Κρήτη και σε εκείνους που είναι μακριά και θα ήθελαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους», ανέφερε.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης, Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, καλωσόρισε τον Αρχιμανδρίτη, λέγοντας πως ο αγιασμός θα τους δώσει δύναμη, στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η αστυνομία της Κρήτης.

Ειδικότερα, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα την ηγεσία της Θρησκευτικής υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και, συγκεκριμένα, τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Κιούλο, όπου σήμερα ξεκινάει μια περιοδεία σε όλη την Κρήτη, με αρχή από τα Χανιά.

Ο αγιασμός αυτός έχει μεγάλο ρόλο, καθώς ξεκινάμε μια δύσκολη σεζόν, την τουριστική, και μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ να βγάλουμε εις πέρας, αυτό το μεγάλο και δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η αστυνομία της Κρήτης».

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Αγιασμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης | Photos

  1. Πληρώνουμε δηλαδή θρησκευτική υπηρεσία της αστυνομίας?
    Αμάν πια με τους παπάδες. Παντού χωμένοι.
    Ποιος επιτέλους θα είναι ο θαρραλέος ηγέτης που θα διαχωρίσει το κράτος από τη μάστιγα της θρησκείας. Τουλάχιστον από τους φόρους μας.
    Ας πιστεύει ο καθένας όπου θέλει αλλά χωρίς να ενοχλεί. Και αυτό ενοχλεί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook