Χανιά: «Έτσι, δεν πάμε πουθενά!» Απαράδεκτες εικόνες και συμπεριφορά από οδηγούς της πόλης

χανιά-έτσι-δεν-πάμε-πουθενά-απαράδε-671984
dav

Την παλιά λαϊκή φράση: «και κερατάς και δαρμένος» την έχετε ακουστά; Κάποιοι την έζησαν κιόλας στην περιοχή των Κουνουπιδιανών το μεσημέρι του Σαββάτου.

Γιατί εκτός των άλλων, στα Χανιά δεν είμαστε απλά γαϊδούρια στους δρόμους, χωρίς γνώση του ΚΟΚ και με έλλειψη οδηγικής παιδείας. Όχι… έχουμε και μια απάντηση έτοιμη, σε όποιον τολμήσει να μας καταδείξει το λάθος που κάνουμε!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία του zarpanews.gr ηλικιωμένος κύριος στα Κουνουπιδιανά, που προκειμένου να ψωνίσει, παρέτησε το αγροτικό του στη μέση του δρόμου-κυριολεκτικά, δημιουργώντας μποτιλιάρισμα στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Μάλιστα δεν φαίνεται να πτοήθηκε από τις κόρνες και τις διαμαρτυρίες των οδηγών που είχαν φρακάρει στο σημείο, όπως διηγείται αναγνώστης του zarpanews.gr και ανέμελος αρκετά λεπτά αργότερα έκανε την επανεμφάνισή του στο αυτοκίνητο κρατώντας τα ψώνια του, κύριος.

Κι όταν τον ρώτησε οδηγός που περίμενε αν συνειδητοποίησε τι είχε προκαλέσει, ο ηλικιωμένος απάντησε με ύφος: «Και εσένα τι σε νοιάζει;»

Αυτή είναι η νοοτροπία μας! Κάνουμε ό,τι κάνουμε και μετά απαντάμε σε όποιον τολμήσει να αντιμιλήσει όπως του «αρμόζει»: «Και εσένα τι σε νοιάζει;», «Δικός σου είναι ο δρόμος;», «Κάλεσε την αστυνομία και κάνε μου μήνυση αν θες»…

Μαγκιά, κλ@@@ και εξάτμιση…

Και το επαναλαμβάνουμε: Έτσι, δεν πάμε πουθενά!

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά: «Έτσι, δεν πάμε πουθενά!» Απαράδεκτες εικόνες και συμπεριφορά από οδηγούς της πόλης

  1. Το μεγαλυτερο ποσοστο τετοιων περιστατικων εχουν σαν προταγωνιστες χωριατες μεγαλης ηλικιας. Αντε να ψωφισουν οι κωλογεροι να ησυχασουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook