Χανιά | Έρχεται και φέτος η διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές στο Πνευματικό Κέντρο

χανιά-έρχεται-και-φέτος-η-διημερίδα-επ-351676

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Χανίων, διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, διημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Η διημερίδα απευθύνεται σε μαθητές, γονείς, καθηγητές, νέους και νέες και γενικά σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συνομιλήσουν προσωπικά, ώστε να λύσουν όλες τις απορίες τους, με τις υπεύθυνες του ΚΕ.ΣΥ.Π., εκπροσώπους από ΕΠΑ.Λ., Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Επιμελητήρια, Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας, Επαγγελματικούς και Επιστημονικούς Συλλόγους.

Η διημερίδα δίνει τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με την πραγματικότητα των σχολών και των επαγγελμάτων, ούτως ώστε να πάρουν τις βέλτιστες αποφάσεις για την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Το πρόγραμμα και η αφίσα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το zarpanews.gr και ο Superfm 89.6 συμμετέχουν στην σημαντική ημερίδα για τα νέα παιδιά, το νέο παραγωγικό δυναμικό και συμβάλλουν στην καλύτερη επιλογή επαγγέλματος και εύρεσης της κατάλληλης εργασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook