Χανιά | Ένταση για το θέμα την καθαριότητας του δήμου | Χειρονομίες και φωνές στο δημοτικό συμβούλιο | Photos

χανιά-ένταση-για-το-θέμα-την-καθαριότη-523980

Ένταση, χειρονομίες και φωνές προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, αναφορικά με το θέμα της καθαριότητας του δήμου και τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλη την πόλη λόγω κακής διαχείρισης του έργου από τον εργολάβο.
Ειδικότερα, ο Δημήτρης Λειψάκης βγήκε εκτός εαυτού με τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Βλαχάκης για την άρνηση της αντιπολίτευσης, να στηρίξει την αλλαγή του εργολάβου στην καθαριότητα, παρά την διαφάνεια κάτω από την οποία διεξήχθη η διαδικασία.

«Ο μεγάλος διαγωνισμός για την καθαριότητα ήταν άγονος και έτσι ένας από τους τέσσερις εργολάβους προσέφυγε στα διοικητικά δικαστήρια ενώ μέχρι να βγει απόφαση, καταφύγαμε σε κατεπείγον διαγωνισμό, όποτε και ανέλαβε το έργο ένας άλλος εργολάβος. Στην πρώτη διαδικασία, όταν η αποκεντρωμένη διοίκηση δεν ενέκρινε την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για την ανάληψη της καθαριότητας από την κ. Λιναράκη, ο δήμος Χανίων προσέφυγε στην επιτροπή του άρθρου 152, και η αντιπολίτευση ήταν αρωγός. Ωστόσο, όταν άλλαξε ο εργολάβος η μείζονος αντιπολίτευση στάθηκε απέναντι μας», τόνισε ο κ. Βλαχάκης.

Παράλληλα, ο κ. Βλαχάκης σχολίασε την συμπεριφορά του κ. Λειψάκη οποίος ζητούσε εξηγήσεις από τον ίδιο  και βγήκε εκτός εαυτού, λέγοντας ότι «δεν αναφέρθηκα στον κ. Λειψάκη, αλλά στην a la cart στάση της μείζονος αντιπολίτευσης, στους αναδόχους της καθαριότητας, που προκύπτουν από αδιάβλητες διαδικασίες».

One thought on “Χανιά | Ένταση για το θέμα την καθαριότητας του δήμου | Χειρονομίες και φωνές στο δημοτικό συμβούλιο | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook