Χανιά | Ένας νεκρός σε τροχαίο με μηχανές στον Αποκόρωνα | Στο νοσοκομείο δύο ανήλικα αδέλφια

χανιά-ένας-νεκρός-σε-τροχαίο-με-μηχανέ-509387
Φωτογραφία Αρχείου

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 4:30 περίπου το απόγευμα της Παρασκευής, στον Αποκόρωνα Χανίων, με απολογισμό έναν νεκρό και τρεις τραυματίες -οι δύο ανήλικοι- μετά από σύγκρουση δύο μηχανών ανάμεσα στα χωριά Καβρός και Δράμια επί της παλιάς εθνικής οδού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr, o οδηγός της μία μηχανής, αλλοδαπός, Γερμανός πολίτης 60 ετών περίπου, βρήκε ακαριαίο και φρικτό θάνατο όταν μετά τη σύγκρουση εκσφεντονίστηκε και κατέληξε πάνω σε πετρόκτιστο. Ο 60χρονος βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο απ’ όπου παρέλαβαν τρεις τραυματίες από τους οποίους οι δύο αδέλφια 12 και 15 ετών από τον Αποκόρωνα. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου λόγω απόστασης. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews.gr από το Νοσοκομείο.

Η σορός του 60χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Την προανάκριση για τα αίτια του τραγικού συμβάντος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων.

Θυμίζουμε ότι η περιοχή του Αποκόρωνα έχει βυθιστεί στο πένθος από την περασμένη Κυριακή για τον χαμό του 21χρονου σε τροχαίο στην είσοδο του χωριού Στύλος.

ΕΔΩ: Θρήνος στα Χανιά | Σκοτώθηκε 21χρονο παλικάρι σε τροχαίο στον Αποκόρωνα

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook