Χανιά | Έκανε του… κεφαλιού του ο ΑΟ Χανιά, αλλά δεν ήταν αρκετό

χανιά-έκανε-του-κεφαλιού-του-ο-αο-χαν-466446

Ο ΑΟ Χανιά βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, μείωσε με κεφαλιές, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 από τον Αχαρναϊκό στο Μάλεμε, για την τέταρτη αγωνιστική της Β΄Εθνικής.

Ο Αχαρναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο ποδόσφαιρο τις περισσότερες φορές αυτό δεν έχει σημασία, με αποτέλεσμα το γκολ του Ματσούκα στο 34΄να μην ήταν αρκετό για την αθηναϊκή ομάδα, καθώς ο ΑΟ Χανιά ισοφάρισε στο 40΄, με τον ίδιο τρόπο, με κεφαλιά του Θεολόγου.

Την ανωτερότητά του πιστοποίησε και στο δεύτερο μέρος ο Αχαρναϊκός, ο οποίος ξανά πήρε το προβάδισμα, με τον Ματσούκα στο 57΄να πετυχαίνει το δεύτερό του τέρμα στον αγώνα και να ξανά βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Το… καλύτερο το κρατούσαν για το τέλος οι δύο ομάδες. Ο Αχαρναϊκός έκανε το 3-1, με τον Τζιώρα στο 90΄με πέναλτι και έδειξε να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη, αλλά ο ΑΟ Χανιά είχε απάντηση. Στο 95΄ο Σταματής σκόραρε με κεφαλιά και έγραψε το τελικό 3-2, με τη χανιώτικη ομάδα να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα.

AO Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Νικολόπουλος (61΄Βαρούχας), Γκεμίσης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Μάνιας, Λύρας (55΄Σταματής), Ντούμος (78΄Αποστολόπουλος).

Αχαρναϊκός (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Αναστασίου, Μουστάκης, Τσεμπερίδης, Ματσούκας (76΄Τζιώρας), Τζέφερσον (61΄Παπατόλιος), Πλαβούκος (46΄Γουερέ), Ντούγκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook