Χανιά | Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά πήρε αυτό που ήθελε ο Πλατανιάς

χανιά-έκανε-τα-εύκολα-δύσκολα-αλλά-πή-428022

Ο Πλατανιάς λίγο έλειψε να πληρώσει τη χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, τελικά πήρε τη νίκη με 3-2 επί του Λεβαδειακού στα Περιβόλια, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το ξεκίνημα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, όμως, μετά από 15 λεπτά αγώνα ο Πλατανιάς ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μανούσο στο 18΄, όταν ύστερα από ασυνεννοησία των παικτών του Λεβαδειακού, πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι κακοί, σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι είχαν βρει ρυθμό και κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα. Ο Γιώργος Μανούσος και πάλι, αυτή τη φορά στο 25΄, με σουτ μέσα στην περιοχή σκόραρε για δεύτερη φορά.

Το 3-0 για τους γηπεδούχους έκανε ο Γιώργος Γιακουμάκης στο 34΄, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Αποσττολόπουλου από δεξιά στον Μουνάφο, αυτός μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού έκανε το γύρισμα και ο Ηρακλειώτης επιθετικός πλάσαρε εύστοχα από κοντά. Τέσσερα λεπτά μετά (38΄), οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι μείωσαν σε 3-1 με τον Καραχάλιο – ύστερα από λάθος στην άμυνα του Πλατανιά- νίκησε τον Σωτηρίου με χαμηλό σουτ που κατέληξε στην αριστερή του γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά, αλλά τα λάθη ήταν αυτά που κυριαρχούσαν. Οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα έδειχναν να πιέζουν όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα στο 72΄ο Πέτρος Γιακουμάκης να μειώσει σε 3-2, έπειτα από γύρισμα του Τόνι Σίλβα από δεξιά.

Προς το τέλος και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά καμία δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια, με το 3-2 να γράφει την ιστορία του αγώνα.

Διαιτητές: Ιωάννης Νεοφυτιάδης, Στυλιανός Τσολάκης, Ιωάννης Μπετσόγλου

4ος Διαιτητής: Γεώργιος Φουκάκης

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς (83΄Ντεβέσα), Γκνιάτιτς, Μενδρινός (70΄Τσουράκης), Μανούσος (90+2΄Στάθης), Μουνάφο, Γ. Γιακουμάκης.

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Κάργας, Ντίνας, Ντιλαβέρ.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης (55΄Μαχαίρας), Ουόν, Μεντί, Καραχάλιος (64΄Καλτσάς), Π. Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί, Ζεζίνιο, Βασιλείου (46΄Τόνι Σίλβα).

Στον πάγκο: Μοσχονάς, Μάγκας, Παππάς, Τόπι.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook