Χανιά | Έκαναν όλοι στην μπάντα… | Φεγγάρι στη ρόδα 6 | Photos

χανιά-έκαναν-όλοι-στην-μπάντα-φεγγά-64460

f2

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής το «Φεγγάρι στη Ρόδα».

f1

Για όσους δεν έχουν μάθει ακόμα, το «Φεγγάρι στη Ρόδα», εκτός από τοπική ρήση για την πανσέληνο, είναι κάτι ακόμα για την πόλη μας: Είναι το απόλυτο ποδηλατικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι με ποδήλατα, στο οποίο παίρνουν μέρος εκατοντάδες Χανιώτες όλων των ηλικιών, το οποίο κινηματογραφείται από επαγγελματίες του είδους, κάθε χρόνο με μοναδικό αποτέλεσμα.

f3

Το Φεγγάρι στη Ρόδα διοργανώνεται κάθε χρόνο από τους «Ποδηλάτρεις». Το φετινό ραντεβού δόθηκε την Παρασκευή 24 Μαϊου στις 20.30 στην πλατεία της Αγοράς, η οποία κατακλύστηκε από ποδήλατα κάθε είδους και Χανιώτες όλων των ηλικιών.

f4

 

Εξάλλου, ο μοναδικός κανόνας του παιχνιδιού για να λάβει μέρος στο παιχνίδι, είναι να μπορεί να ποδηλατεί.

f6

Το «Φεγγάρι στη Ρόδα – Επεισόδιο 6 – Κάντε όλοι στη μπάντα» φέτος έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής. Η πλατεία της Δημοτικής Αγοράς αποδείχθηκε πολύ μικρή για τους περίπου 1000 ποδηλάτες και τα ποδήλατά τους, οι οποίοι ξεκινώντας από εκεί, ξεκίνησαν ένα πρωτότυπο «κυνήγι» στην πόλη και κυρίως στο Ενετικό Λιμάνι, που αποτέλεσε ιδανικό σκηνικό για το παιχνίδι.

f8

Βασικοί πρωταγωνιστές οι «δάσκαλοι» και τα 5 ραδιόφωνα της πόλης τα οποία μετέδωσαν ταυτόχρονα το «Φεγγάρι στη Ρόδα»:  Super Fm 89.6   Δίκτυο 91,5   D-code 96,2   Kρήτη FM 101,5  και Musicbox 106,5.

f7

Από τους Ποδηλάτρεις στο Facebook

Φτάσαμε τους 900+. κάναμε 3 εκκινήσεις (παγκόσμια πατέντα) λόγω κάποιων βιαστικών! Τρέξαμε, παίξαμε,γελάσαμε, χορέψαμε, ερωτευτήκαμε και όλα με φόντο το παλιό λιμάνι…Το φεγγάρι από ψηλά συντόνιζε όπως πάντα με φαντασία και τρέλα. Και μετά όλοι μαζί μία ποδηλατική μπάντα που θα ζήλευε και η φιλαρμονική. Ήχοι από το ποδήλατο έφτιαξαν ένα ρυθμικό χαλί και εκεί πάτησαν 3 τρομπέτες και ένα ακορντεόν σε μια μουσική που ακούστηκε ώς το φεγγάρι. Καί όλοι μαζί σε ένα σιγανό μουρμουρητό νανουρίσαμε την πόλη και αποχαιρετήσαμε την πανσέληνο.

Ευχαριστούμε όλους και κανέναν…κανέναν γιατί πλέον είμαστε όλοι ένα.

f5

f11

f13

f14

f15

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook