Χανιά | Έκαναν την αυλή τους… «Κτήμα», για την βάφτιση του γιού τους | Photos+Video

χανιά-έκαναν-την-αυλή-τους-κτήμα-γ-711099

Τα περιβόητα «Κτήματα», τα οποία μετονομάζουν τον τελευταίο καιρό οι κάτοχοι κοσμικών κέντρων για δεξιώσεις και συνεστιάσεις, είχαν σαν ιδέα οι γονείς του μικρού Στέλιου με αφορμή την βάφτιση του και αποφάσισαν να μετατρέψουν την αυλή του σπιτιού τους σε… Κτήμα!

Ο Αντώνης Κουκλάκης και η Ρένα Σταματάκη πραγματοποίησαν την βάφτιση του δεύτερου γιου τους Στέλιου και το γλέντι έγινε στο σπίτι τους στον Λυγιδέ Χανίων ή αλλιώς στο «Κτήμα Κουκλάκη» όπως φρόντισαν να διευκρινίσουν και με την επιγραφή που δέσποζε στην αυλή του σπιτιού.

Οι καλεσμένοι έκατσαν στο γκαζόν του σπιτιού, ενώ για τις ανάγκες του γλεντιού, το ζευγάρι φρόντισε να διαμορφώσει και μια αυτοσχέδια πίστα, για να χορέψουν υπό τους ήχους του Γιώργη Χαιρέτη και του συγκροτήματός τους. Και η βάφτιση δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες που γίνονται στα ανάλογα κέντρα, με άψογη διακόσμηση, οργάνωση και σερβίρισμα, ενώ η νύχτα έγινε μέρα από τα δεκάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν τον έναστρο ουρανό.

Να σας ζήσει παιδιά και σκεφτείτε το να εκμεταλευτείτε το «Κτήμα», γιατί οι εκδηλώσεις πληθαίνουν και οι χώροι όλο και λιγοστεύουν!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook