Χανιά | Έγγραφο Μαλανδράκη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για επικαιροποίηση της μελέτης σημαντικών έργων

χανιά-έγγραφο-μαλανδράκη-στον-υπουργ-279709

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης, με έγγραφο του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευαγ.Αποστόλου, το Γ.Γ. του Υπουργείου κ.Νικ. Αντώνογλου, το Δ/ντη Εγγειών Βελτιώσεων Εδαφαϋδατικών Πόρων κ.Κων.Στουρνάρα και σε άλλους εμπλεκόμενους φορείς, επανέρχεται και πάλι ώστε το Υπουργείο να δώσει μια ξεκάθαρη θέση για την επικαιροποιήση και ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών , ενόψει και της επισκέψεως του Υπουργού στο νησί μας , προκειμένου το παραπάνω τεράστιας σημασίας έργο για τον πρωτογενή και τριτογενή τομέα, να ενταχθεί και να αρχίσει να υλοποιείται στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο, καθώς είναι ένα από τα σπουδαιότερα έργα , από άποψη αναγκαιότητας στη Δυτική Κρήτη, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες ποσότητες νερού για κάθε χρήση .

Η παραπάνω αναγκαιότητα γίνεται επιτακτική λόγω της αλλαγής των κλιματικών συνθηκών, οι οποίες χρόνο με το χρόνο,δημιουργούν συνθήκες πλήρους ανεπάρκειας του πολυτιμότατου αυτού αγαθού.

Τελειώνοντας ο Δήμαρχος ζητάει από τον Υπουργό,να βοηθήσει λόγω εμπειρίας και γνώσης,καθοδηγώντας άμεσα όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και οργανισμούς, προκειμένου το ζωτικής σημασίας αυτό έργο να υλοποιηθεί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook