Χανιά | Έβαλαν παιχνίδια με φουσκωτά στην πλατεία του Καστελίου | Photos

χανιά-έβαλαν-παιχνίδια-με-φουσκωτά-στ-470834

Παιχνίδια φουσκωτών έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι, πρωτοβουλία του Δήμου Κισσάμου και της Κ.Ε.ΔΗ.Κ., ως μέρος των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Τα φουσκωτά λειτουργούν στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου στο Καστέλι Κισσάμου, από τις 17:00-20.00, ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο (17 και 18/12) θα λειτουργήσουν και το πρωί από τις 10:00 έως τις 14:00 και φυσικά, 17:00-20:00 το απόγευμα.

fouskota_paixnidia2

Η αντιδήμαρχος Κισσάμου Σταυρούλα Βαρουχάκη δήλωσε:

Μια ωραία πρωτοβουλία του Δήμου μας που δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων. Ως Δήμος επιδιώκουμε να διοργανώνουμε τέτοιες δράσεις ώστε να δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο να βγει έξω από το σπίτι του, να διασκεδάσει και να χαρεί.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με την ίδια όρεξη, τις επόμενες μέρες και σε όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι τα φουσκωτά θα παραμείνουν στην πλατεία Ελ.Βενιζέλου έως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, διότι η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη. Επίσης να τονίσουμε ότι το «Σπιτάκι του Άγιου Βασίλη», περιμένει τα παιδιά από την Παρασκευή (16/12) έως και την Κυριακή (18/12) στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

Μέσα σε αυτό θα γίνουν δράσεις ζαχαροπλαστικής, βραδιά παραμυθιού και χειροποίητων χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Μάλιστα, την Παρασκευή τα παιδιά θα μπορούν να φέρνουν τα γράμματά τους εκεί, για τον Άγιο Βασίλη.

Τέλος, παράσταση κουκλοθέατρου «Daudi» με τίτλο «Εγώ είμαι Εγώ» θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου, την Πέμπτη (15/12) στις 18:00.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook