Χανιά | «Άρρωστος» καιρός με 33 βαθμούς, νοτιάδες και σκόνη από την Αφρική | Photos

χανιά-άρρωστος-καιρός-με-33-βαθμούς-ν-294018

Αποπνικτική ατμόσφαιρα, με ζέστη, συννεφιά, νότιους ανέμους και αφρικανική σκόνη επικρατεί από το πρωί της Κυριακής στα Χανιά. Οι κοντινές παραλίες από νωρίς προσέλκυσαν αρκετό κόσμο που αποζητούσε λίγη δροσιά μέσα στη θάλασσα, καθώς η θερμοκρασία λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης «άγγιξε» τους 33 βαθμούς Κελσίου.

nea_hora2Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, οι άνεμοι το μεσημέρι πνέουν με ένταση 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 12/10, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

nea_hora3zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook