Χανιά | Άμεση αντίδραση μετά το ρεπορτάζ του zarpanews.gr για το εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. στο νοσοκομείο

χανιά-άμεση-αντίδραση-μετά-το-ρεπορτά-647554

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης του νοσοκομείου Χανίων, σχετικά με το θέμα που ανέδειξε το zarpanews.gr και αφορά σε εγκαταλελειμμένο Ι.Χ αυτοκίνητο, σε χώρο στάθμευσης του προσωπικού του ιδρύματος (δείτε εδώ).

Ειδικότερα, με σχετικό της έγγραφο η διοίκηση του νοσοκομείου, το οποίο κοινοποιείται στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Χανίων και στο Τμήμα Τροχαίας, ζητείται η απομάκρυνση του οχήματος καθώς «εκτός από το ότι καταλαμβάνει μονίμως μια θέση στάθμευσης, πλέον έχει μεταβληθεί σε εστία ρύπανσης αλλά και μόλυνσης καθώς σε αυτό φωλιάζουν τρωκτικά».Επίσης σημειώνεται πως από το συγκεκριμένο σημείο «όπου ευρίσκεται το όχημα θα διέλθει αγωγός απορροής ομβρίων και πρέπει να γίνουν εκσκαφές.

Το έγγραφο του νοσοκομείου αναφέρει:

ΘΕΜΑ: «Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένου οχήματος αγνώστου ιδιοκτήτη από το Γ.Ν. Χανίων.»

Σας ενημερώνουμε ότι τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια βρίσκεται εγκαταλελειμμένο και σε ακινησία στον χώρο στάθμευσης του προσωπικού του Γ.Ν. Χανίων (στον αύλειο χώρο του ιδρύματος) ένα ΙΧ επιβατικό, μάρκας MERCEDES, χρώματος κόκκινου, αγνώστου σε εμάς ιδιοκτήτη και με αριθμούς κυκλοφορίας ΗΑ-2239.

Το συγκεκριμένο όχημα εκτός από το ότι καταλαμβάνει μονίμως μια θέση στάθμευσης, πλέον έχει μεταβληθεί σε εστία ρύπανσης αλλά και μόλυνσης καθώς σε αυτό φωλιάζουν τρωκτικά.

Επιπλέον έχουν προγραμματιστεί από την Τεχνική μας υπηρεσία εργασίες διευθέτησης της αποχέτευσης ομβρίων του χώρου στάθμευσης και το συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο ΙΧ θα πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα, καθώς από το σημείο όπου ευρίσκεται θα διέλθει αγωγός απορροής ομβρίων και πρέπει να γίνουν εκσκαφές.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες προκειμένου το όχημα να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατόν.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook