Χανιά | Άλλη μία μεγάλη διάκριση για το μουσείο της Εθνικής! Τέταρτο στην Ελλάδα!

χανιά-άλλη-μία-μεγάλη-διάκριση-για-το-742838

Ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα όχι μόνο στα Χανιά, αλλά και σε όλη την Ελλάδα αποτελεί και με την… βούλα πλέον το μουσείο της Εθνικής Ελλάδος και σπίτι του Γαλανόλευκου Φάρου. Η μεγαλύτερη ταξιδιωτική σελίδα κριτικών παγκοσμίων το έβαλε στην 4η θέση των μουσείων της χώρας.

Μετά από προσπάθειες των μελών του μεγαλύτερου συνδέσμου φίλων της Εθνική Ομάδας, παρά και τα προβλήματα στέγασης, έχει δημιουργηθεί ένας χώρος-κόσμημα για κάθε Έλληνα και ποδοσφαιρόφιλο.

Η ανάρτηση του προέδρου του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκου Φλέκκα:

«Απόλυτη δικαίωση.

Ενα μουσείο που δεν υπάρχει όμοιο του σε όλο το κόσμο με πάνω από 1700 εκθέματα.

Ένα μουσείο που ανήκει σε όλους τους Έλληνες και φυσικά σε όλους τους Έλληνες διεθνείς που έχουν τιμήσει την γαλανόλευκη φανέλα.

Ένα μουσείο που βρίσκεται στα Χανιά… δυστυχώς σε ένα χώρο που είναι πλέον πολύ μικρός για να παρουσιάσει τον όγκο των εκθεμάτων.

Ένα μουσείο που το επισκέπτονται κόσμος από όλα τα μέρη της γης και φεύγει ενθουσιασμένος γιατί βλέπει την φανέλα της χώρας του… και όχι μόνο.

Συνεχίζουμε να το μεγαλώνουμε και είναι τεράστια τιμή για μας η τέταρτη θέση σε όλα τα μουσεία της Ελλάδας….πίσω από τα μουσεία της Ακρόπολης..του Αρχαιολογικού Ηρακλείου και Αθήνας.

Φυσικά και ότι είμαστε το πρώτο αξιοθέατο στα Χανιά.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook