Χανιά | Κατάμεστα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ | Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έπαιξαν οι Χανιώτες

χανιά-κατάμεστα-τα-πρακτορεία-οπαπ-π-182279

???????????????????????????????Κατάμεστα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ στα Χανιά, αφού πολλοί Χανιώτες θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους παίζοντας ένα δελτίο. Εξάλλου, φέτος το τζόκερ κλείνει τα 17 χρόνια και σήμερα μοιράζει το αστρονομικό ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μεγαλύτερο ποσό που έπαιξε κάποιος μέχρι στιγμής στα Χανιά, είναι 500 ευρώ και το δεύτερο μεγαλύτερο 300 ευρώ, όπως λένε οι ιδιοκτήτες πρακτορείων στο κέντρο. Οι περισσότεροι αρκέστηκαν στο να δοκιμάζουν την τύχη τους «ποντάροντας» μικρότερα ποσά. Μάλιστα, πολλοί έπαιξαν περισσότερα από ένα δελτία, θέλοντας να αυξήσουν τις πιθανότητες τους να κερδίσουν.

???????????????????????????????Σε ερώτηση του zarpa. gr στους πολίτες, για το τι θα κάνουν τα χρήματα αν τα κερδίσουν, οι πιο νέοι μας είπαν ότι θα πάνε ταξίδι σε κάποιο εξωτικό μέρος.

Ενώ, στην ίδια ερώτηση, οι ηλικιωμένοι απάντησαν διαφορετικά, δηλαδή ότι θα τακτοποιήσουν υποχρεώσεις (φορολογικές κτλ) και έπειτα θα βοηθήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Την ίδια στιγμή, κάποιοι είπαν ότι δεν ξέρουν πως θα χρησιμοποιήσουν ένα τέτοιο αστρονομικό, σαστίζοντας μόνο και ιδέα.

???????????????????????????????Αξιοσημείωτο, μάλιστα είναι ότι όπως λένε ιδιοκτήτες πρακτορείων- μας το επιβεβαίωσαν και οι πολίτες- παίζουν πολλοί που δεν είναι τακτικοί πελάτες πρακτορείων, δηλαδή που δεν ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια. Παρόλα αυτά το ποσό είναι τόσο μεγάλο που….»αν σου κάτσει σου αλλάζει την ζωή’».

Σημειώνεται, πως η προθεσμία για την κατάθεση των δελτίων εκπνέει στις 20:30 το βράδυ και η κλήρωση θα γίνει στις 21.00.

zarpa. gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook