Χαμός στο Twitter: Έχει η Μελάνια Τραμπ «σωσία»; | Photos

χαμός-στο-twitter-έχει-η-μελάνια-τραμπ-σωσί-600924
Melania Trump, wife of Donald Trump, arrives before the second presidential debate between Republi can presidential nominee Donald Trump and Democratic presidential nominee Hillary Clinton at Washington University in St. Louis, Sunday, Oct. 9, 2016.(AP Photo/Patrick Semansky)

Μια νέα θεωρία συνωμοσίας έρχεται να προσθέσει αναταραχή στην ήδη ταραγμένη περίοδο διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο της θεωρίας βρίσκεται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, η οποία, σύμφωνα με ορισμένους χρήστες του Twitter έχει συχνά μαζί της και μια σωσία της.

Αφορμή για την απίστευτη αυτή θεωρία αποτέλεσε η συχνή παρουσία μιας συγκεκριμένης πράκτορος της Μυστικής Υπηρεσίας, η οποία είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια του προέδρου των ΗΠΑ και της οικογενείας του.

Σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter, η νεαρή γυναίκα, η οποία εμφανίζεται με τη συνήθη «στολή» της Μυστικής Υπηρεσίας (κοστούμι και απλά παπούτσια), παρουσιάζει ασυνήθιστη ομοιότητα με την Μελάνια Τραμπ.

Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχει κλείσει χρόνος από τότε που οι συνωμοσιολόγοι του internet υποστήριζαν ότι και η Χίλαρι Κλίντον χρησιμοποιεί σωσία για κάποιες δημόσιες εμφανίσεις της, θεωρία που διαψεύστηκε…

One thought on “Χαμός στο Twitter: Έχει η Μελάνια Τραμπ «σωσία»; | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook