Χαμός στους Αγ. Αποστόλους | Με μεγάλη επιτυχία το «Υπερκοπέλι» και το «Υπερκοπελάκι» | Photos

χαμός-στους-αγ-αποστόλους-με-μεγάλη-ε-174369

yperkopeli1Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στους Αγίους Αποστόλους ο φιλανθρωπικός αγώνας τριάθλου «Υπερκοπέλι».

yperkopeli5Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά για την ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντας», ενώ για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιήθηκε ο αγώνας «Υπερκοπελάκι» στο οποίο συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 8-12 ετών.

yperkopeli2Οι συμμετέχοντες στο «Υπερκοπέλι» έφτασαν τους 180 περίπου και ξεκίνησαν κολυμπώντας απόσταση 500 μέτρων. Ακολούθησε η ποδηλασία και στο τέλος έτρεξαν 6.6 χιλιόμετρα γύρω από το παρκάκι των Αγίων Αποστόλων.

yperkopelaki1Τα παιδιά που πήραν μέρος στο «Υπερκοπελάκι» ξεκίνησαν με κολύπι (100 μέτρα), ποδήλατο (απόσταση 2 χλμ) και έτρεξαν 500 μέτρα.

yperkopelaki3Σημειώνεται ότι δεν υπήρξαν κατατακτήριες θέσεις ούτε επίσημη χρονομέτρηση αφού ο σκοπός του αγώνα είναι η συμμετοχή και όχι η νίκη.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης “Ορίζοντας”.

yperkopelaki4

yperkopeli4(Φωτογραφίες: Χρήστος Χαλακατεβάκης)

zarpa.gr

One thought on “Χαμός στους Αγ. Αποστόλους | Με μεγάλη επιτυχία το «Υπερκοπέλι» και το «Υπερκοπελάκι» | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook