Χαμόγελα και ικανοποίηση στην 1η Λειβαδούρια Φυσιολατρική Διαδρομή | Φωτογραφίες

χαμόγελα-και-ικανοποίηση-στην-1η-λειβα-78252

livad_run (2)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 7/7/2013 η 1η Φυσιολατρική Διαδρομή “Λειβαδούρια 2013” που διεξήχθη στον δήμο Αποκορώνου, Χανίων, με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 200, από αθλητές και συμμετέχοντες από όλον τον νομό.

Η Διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τους πολιτιστικούς συλλόγους Γαβαλοχωρίου, Ντουλιανών και Τσιβαρά σε συνεργασία με τον σύλλογο δρομέων Υγείας Χανίων, υπό την αιγίδα του δήμου Αποκορώνου.

Η αφετηρία δόθηκε στην όμορφη τοποθεσία του Αγ. Αντωνίου στον Τσιβαρά και  ο τερματισμός στην πλατεία του παραδοσιακού οικισμού των Ντουλιανών. Κατά την διάρκεια της διαδρομής οι συμμετέχοντες πέρασαν από το καταπράσινο ρέμα του αγ. Ιωάννη και τον Αγ. Παύλο Γαβαλοχωρίου. Μια διαδρομή εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς που έδωσε την ευκαιρία σε όλους να γίνουν ένα με την φύση και να την απολαύσουν στο έπακρο. Άλλωστε σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη του φυσικού κάλους της περιοχής και ο συνδυασμός αθλητισμού, σωματικής άσκησης και ευεξίας που πηγάζει μέσα από το φυσικό περιβάλλον.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να διανύσουν μια απόσταση, τρέχοντας ή περπατώντας 6χλμ αποτελούμενη (στο μεγαλύτερό της μέρος) από  μονοπάτι, χωμάτινο δρόμο και ένα μικρό τμήμα ασφάλτου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής υπήρχαν εθελοντές που πρόσφεραν νερό και έδειχναν την διαδρομή καθώς και εθελοντές του ερυθρού σταυρού για τις πρώτες βοήθειες.

Μετά το τέλος της διαδρομής ακολούθησε κέρασμα για όλους τους αθλητές υπό την συνοδεία μουσικής και παραδοσιακού χορού από το χορευτικό συγκρότημα “Ο Ψηλορείτης” . Πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων και δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια. Τέλος έγινε η απονομή των κυπέλων στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας (άντρες-γυναίκες).

Η ευεξία και τα χαμόγελα από κάθε συμμετέχοντα στο τέλος της διοργάνωσης, μας γεμίζει με περηφάνια και ικανοποίηση πως όλα κύλισαν ομαλά με απόλυτη ασφάλεια και μας καθιστά υπεύθυνους για μια ακόμα καλύτερη και αρτιότερη διοργάνωση την επόμενη χρονιά.

Όλα τα παραπάνω δεν θα ήταν δυνατό να συμβούν χωρίς την σημαντική στήριξη και βοήθεια των εθελοντών που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης.

Επίσης οι διοργανωτές ευχαριστούν τους χορηγούς που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να υλοποιηθεί η ιδέα καθώς και τον σύλλογο δρομέων Υγείας Χανίων για την σπουδαία υποστήριξη και συνεργασία.

Τα αποτελέσματα

Κατηγορία Ανδρών

Τ.Κ. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
1ος ABDELBAST ETTABBAI
2ος DE LENG EDWARD
3ος ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΑΡΗΣ

Κατηγορία Γυναικών

Τ.Κ. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
1ος ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
2ος CORDELL JANAN
3ος ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα και φωτογραφίες στα

https://www.facebook.com/livadoura

www.livadoura.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook