Χάρισέ του το καλύτερο σεξ της ζωής του!

χάρισέ-του-το-καλύτερο-σεξ-της-ζωής-του-213805

zeygariΑν σε ξέρουμε καλά, συχνά αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις στον σύντροφό σου για να του προσφέρεις μια ερωτική συνεύρεση που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Η απάντηση μας θα σε εκπλήξει. Αν εξαιρέσουμε την ερωτική χημεία που απαραίτητα πρέπει να έχετε -και αυτό δεν κερδίζεται- αυτό που πρέπει να κάνεις δεν είναι μια σειρά από κόλπα, τρικς, κινήσεις και σεξουαλικά μοτίβα! Αυτό που κάνει το σεξ αξέχαστο και μοναδικό είναι κανένας από τους δύο εραστές να μην προσποιείται, αλλά να ζουν τη στιγμή… Γνωρίζοντας αυτό σου εξηγούμε τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις κάθε φορά που κάνετε σεξ για να μην σε ξεχάσει ποτέ.

Κράτησε τα φώτα ανοιχτά

Είστε στον καναπέ, ξεκινήσατε τα φιλιά και τα χάδια, τα ρούχα άρχισαν να πέφτουν στο πάτωμα… Και τότε εσύ ζητάς να κλείσετε τα φώτα! Όχι! Είναι σαν να προσπαθείς να κρύψεις κάτι. Οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν τι προσπαθούμε να κρύψουμε και για αυτό βρίσκουν το απόλυτο σκοτάδι απίστευτα βαρετό, αλλά και τεράστιο μειονέκτημα για τη λίμπιντο τους. Γυναίκες που διαβάζετε αυτό το άρθρο, ο λόγος που σε θέλει κάθε άντρας στο κρεβάτι του είναι για να σε δει γυμνή. Αν θεωρείς πως ο φωτισμός μπορεί να αποκαλύπτει τα περιττά κιλά, την κυτταρίτιδα, το σημάδι από κάποια επέμβαση ή ακόμα και τις εκφράσεις σου τη στιγμή της κορύφωσης να θυμάσαι πως αυτός που ετοιμάζεσαι να κάνεις σεξ πρέπει να έχει αποδεχτεί το πώς είσαι. Το σεξ δεν είναι μια πράξη που επιτρέπει να κρύβεις κομμάτια του εαυτού κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Πες του αυτά που θέλει να ακούσει

Όλοι στο σεξ έχουν αδυναμία σε μια συγκεκριμένη κίνηση που είναι λίγο… ανορθόδοξη, αλλά μας κάνει να νιώθουμε ένταση. Για παράδειγμα αν σου αρέσει ο καλός σου να σου τραβάει ελαφρώς τα μαλλιά μπορείς να του το πεις. Οι άντρες δεν ξέρουν τι σου αρέσει και έτσι δύσκολα παίρνουν πρωτοβουλία να δοκιμάσουν. Αν, όμως, του αποκαλύψεις κάτι που σου αρέσει θα νιώθει πάντα σίγουρος για την ικανοποίησή σου αφού θα ξέρει το ευαίσθητο σημείο σου. Δώσε στον σύντροφό σου το προνόμιο να ξέρει όλα εκείνα που σε… βάζουν στο κλίμα γιατί να ξέρεις πως είναι κάτι παραπάνω από διαθέσιμος να στα κάνει.

Μία λέξη. Αυτοπεποίθηση

Η ωμή αυτοπεποίθηση υποδηλώνει μια απίστευτα σέξι γυναίκα και μπορείς να ρωτήσεις όποιον άντρα θες. Οι άντρες είναι πιο απλά όντα και η γυναίκα που ξέρει τι θέλει και δεν ντρέπεται να το ζητήσει είναι μοναδική αξία για την ικανοποίησή του. Σκέψου για παράδειγμα να περιμένεις το αντικείμενο του πόθου σου να έρθει σπίτι και να του ανοίγεις την πόρτα με τα απολύτως απαραίτητα. Πες επιτέλους αυτό που θες κάτω από τα σεντόνια και θα είστε όλοι ευχαριστημένοι.

 

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook