Χάος! | «Στο σφυρί» και περιουσίες ιδιωτών μαζί με το παλιό ψυχιατρείο

χάος-στο-σφυρί-και-περιουσίες-ιδιωτ-149278

psixiatreioΑκόμα και ιδιωτικές εκτάσεις εκχωρούν στο ΤΑΙΠΕΔ στη φούρια τους οι κυβερνώντες προκειμένου να προβούν στην πώληση – αξιοποίηση δημοσίας περιουσίας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το πρωί στον SUPER FM 89.6 ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων  κ. Απόστολος Βουλγαράκης, και με αφορμή την εκχώρηση των χώρων του Παλιού Ψυχιατρείου Χανίων στο ΤΑΙΠΕΔ, στα 119.000 τ.μ που αποτελούν την υπό παραχώρηση έκταση περιλαμβάνονται και 7 περίπου στρέμματα τα οποία ανήκουν σε ιδιώτη!

Προφανώς το όλο θέμα δεν υπέπεσε στην αντίληψη των υπευθύνων της αρμόδιας υπηρεσίας που εκχώρησε την συγκεκριμένη έκταση με αποτέλεσμα και ο ιδιοκτήτης της να πέσει κυριολεκτικά από τα σύννεφα όταν έμαθε πως η περιουσία του βγαίνει στο σφυρί μαζί με την περιουσία του δημοσίου.

Ήδη πάντως, και από την πλευρά του εν λόγο ιδιώτη έχουν ξεκινήσει οι νομικές διαδικασίες προκειμένου να σώσει ο άνθρωπος την περιουσία του.

Υπενθυμίζεται πως από την πλευρά της Αντιπεριφέρειας Χανίων έχει αποφασιστεί η προσφυγή στο ΣτΕ για τη ακύρωση της συγκεκριμένης απόφασης εκχώρησης των χώρων του παλιού ψυχιατρείου στο ΤΑΙΠΕΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook