Χάνια | Θρίλερ με την εξαφάνιση του 64χρονου στο Λουτρό – Νεκρή βρέθηκε η γυναίκα

χάνια-θρίλερ-με-την-εξαφάνιση-του-64χρο-142414

emak diasosiΜε το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν αύριο Δευτέρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 64χρονου Γάλλου παραθεριστή που αγνοείται από την Παρασκευή, όταν ξεκίνησε από το δωμάτιο που έμενε στο Λουτρό για μια ορειβατική διαδρομή προς την Αράδαινα. Από το μεσημέρι του Σαββάτου, μικτά κλιμάκια ΕΜΑΚ, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, ειδικών και εθελοντών έχουν «χτενίσει» τον ορεινό όγκο της περιοχής, χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί έως τώρα, ίχνος του αγνοούμενου.

Το πρωί της Κυριακής, η σύζυγος και συνοδοιπόρος του, βρέθηκε νεκρή, σε δύσβατο σημείο παράλληλα με το μονοπάτι Ε4, κοντά στο Λουτρό και εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης, πιθανολογείται ότι ο θάνατός της προήλθε από πτώση. (ΕΔΩ)

Στις έρευνες συμμετείχαν συνολικά πάνω από 30 άτομα, ενώ η ομάδα αύριο θα ενισχυθεί με επιπλέον εθελοντές από την περιοχή και τον Δήμο Σφακίων.  Σύμφωνα με τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Τάσο Κουρουπάκη, στις έρευνες συμμετείχαν 16 άνδρες της ΕΜΑΚ, 6 της ΠΥ Χανίων και Βρυσών, 6 των ΟΠΚΕ, 8 των ΤΑΕ ενώ πολύτιμη ήταν και η συμβολή πέντε ντόπιων που γνωρίζουν καλά το βουνό.

(Φώτο Αρχείου)

zarpa.gr

One thought on “Χάνια | Θρίλερ με την εξαφάνιση του 64χρονου στο Λουτρό – Νεκρή βρέθηκε η γυναίκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook