Φώφη: Στήριξη σε εγκληματίες η ψήφος στη Χρυσή Αυγή

φώφη-στήριξη-σε-εγκληματίες-η-ψήφος-στ-287013

Την αισιοδοξία της ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία υπογράμμισε ότι «εμείς και όχι η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να πάρουμε την τρίτη εντολή».

«Ομολόγησαν εχθές ότι έχουν την πολιτική ευθύνη για μια δολοφονία. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική επιλογή. Είναι στήριξη σε εγκληματίες», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά, μιλώντας στην Πάτρα.

«Κάθε μέρα επιστρέφουν σύντροφοί μας σε όλη την Ελλάδα. Χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας» ανέφερε και απηύθυνε κάλεσμα «σε όλους, όσοι πορευτήκαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια, σε όσους ονειρευτήκαμε μαζί, σε όσους αλλάξαμε μαζί την Ελλάδα».

Όπως υποστήριξε, «το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα το κοινό μας σπίτι».

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, η Ελλάδα χρειάζεται από τη Δευτέρα κυβέρνηση σταθερή με ορίζοντα τετραετίας.

Παράλληλα εκτίμησε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να είναι ο καταλύτης για τη συνεργασία και ο εγγυητής της σταθερότητας.

«Είμαστε η γέφυρα, η πυξίδα για να μην «μπατάρει» η χώρα ούτε προς τα αριστερά ούτε προς τα δεξιά», διευκρίνισε.

«Γιατί εμείς μπορούμε να κινητοποιήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, αλλά και να χτίσουμε το νέο κοινωνικό Κράτος που έχει ανάγκη η Ελλάδα, για να στηρίξει τους Έλληνες, τις Ελληνίδες, που βίωσαν την κρίση την φτώχεια και τον αποκλεισμό», πρόσθεσε.

Πηγή: naftemporiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook