Φώφη σε Τσίπρα: Είπε ο γάιδαρος, τον πετεινό κεφάλα… Video

φώφη-σε-τσίπρα-είπε-ο-γάιδαρος-τον-πετ-299992

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, απαντώντας στις αιχμές που άφησε ο πρωθυπουργός χθες κατά τη συνέντευξή του στο Star.

Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό CRETA TV, η κ. Γεννηματά απαντώντας στη δήλωση Τσίπρα ότι «πηγαίνει αγκαζέ με τη δεξιά», σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός είναι εκείνος που επέλεξε να κυβερνήσει με ένα ακροδεξιό κόμμα, υλοποιώντας σκληρές δεξιές πολιτικές, σημειώνοντας με νόημα «Γύρισε ο γάιδαρος και είπε τον πετεινό…κεφάλα».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή συνέντευξή του, ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στις πιέσεις που δέχεται για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης είχε πει:

Καταλαβαίνω γιατί ο κ. Λεβέντης μιλάει για οικουμενική κυβέρνηση. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το λέει αυτό η κ. Γεννηματά. Και είναι το πρώτο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη που ζητάει να συγκυβερνήσει αγκαζέ με την δεξιά. Ο λαός απεφάνθη πριν από πέντε μήνες. Εμπιστεύτηκε συγκεκριμένα κόμματα. Η ανακίνηση αυτής της συζήτησης, με κάνει να νομίζω ότι ορισμένοι εύχονται να έρθουν τα χειρότερα ώστε να ξανακαταλάβουν την εξουσία. Ο λαός θέλει σταθερότητα και θέλει να δώσει ευκαιρία σε κόμματα τα οποία δεν έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα να φτάσουν στο τέλος της τετραετίας. Και να κριθούν τότε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook