Φώφη Γεννηματά: Η ανασύνταξη του κόμματος ξεκινά από την Κρήτη | Photos

φώφη-γεννηματά-η-ανασύνταξη-του-κόμμα-338020

«Η ανασύνταξη της δημοκρατικής συμπαράταξης ξεκινά από την Κρήτη, το Ηράκλειο και το Λασίθι, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο για την ανάγκη συγκλίσεων και μιας νέας πορείας του δημοκρατικού χώρου.» ανέφερε φτάνοντας νωρίς το μεσημέρι στο Ηράκλειο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, η οποία θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στους νομούς Λασιθίου και Ηρακλείου.

Η κ. Γεννηματά, από το αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης, αναφέρθηκε και στο προσφυγικό επαναλαμβάνοντας ότι κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις δραματικές και απρόβλεπτες εξελίξεις τις οποίες η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει χωρίς την απαιτούμενη συναίνεση από τα υπόλοιπα κόμματα.

fofi2«Χτυπάω το καμπανάκι του κινδύνου εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση. Αυτή η κυβέρνηση είναι φανερό ότι δε μπορεί. Δεν την εμπιστευόμαστε» δήλωσε μεταξύ άλλων η κ.Γεννηματά η οποία αναχώρησε αμέσως μετά για την Κριτσά Λασιθίου, πρώτο σταθμό στην περιοδεία της.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης της κ. Γεννηματά έχει ως εξής:

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

15:00 Επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο

17:00 Άφιξη στο Συνεταιρισμό Παραγωγών «Ανατολή» – Ιεράπετρα

18:00 Δημαρχείο Ιεράπετρας

19:30 Εγκαίνια Γραφείων ΠΑΣΟΚ Ιεράπετρας

21:30 Άφιξη στη Σητεία

Επιστροφή στο Ηράκλειο

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

13:30 Επίσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης (Ηράκλειο)

19:00 Ομιλία στον Θεατρικό Σταθμό (Λιμάνι) στο πλαίσιο της συγκρότησης του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

fofi3Μαζί της βρίσκεται ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και εκπρόσωποι κινήσεων πολιτών, που θέλουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα για την ανασύσταση της σοσιαλδημοκρατικής παράταξης. Σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη, η συγκέντρωση στο Θεατρικό Σταθμό το απόγευμα της Δευτέρας θα έχει θεσμική συγκρότηση, αλλά θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες, που αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και της κοινωνίας.Στόχος των διαδικασιών είναι να οργανωθούν τα επόμενα βήματα και η μελλοντική πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς την Πολιτική και Προγραμματική Συνδιάσκεψη.

Η κάθοδος της κ. Γεννηματά γίνεται στο πλαίσιο του διαλόγου ενόψει της συνδιάσκεψης πολιτικών και προγραμματικών θέσεων που θα διεξαχθεί προς το τέλος Μαρτίου αλλά και ενόψει ενδεχόμενων εξελίξεων στο πολιτικό και κυβερνητικό πεδίο.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook