Φυτεία με 220 χασισόδενδρα κατασχέθηκε στον Αποκόρωνα | Αγνοούνται οι χασισοκαλλιεργητές

φυτεία-με-220-χασισόδενδρα-κατασχέθηκε-σ-79394

xasisodentraΔιακόσια είκοσι ένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,80 μέτρα, που καλλιεργούντο επιμελώς και βρίσκονταν σε στάδιο ανάπτυξης εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Βάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου.

Η φυτεία βρέθηκε σήμερα το πρωί, σε αγροτική-δασική περιοχή του Δήμου Αποκορώνου Χανίων.

Η αστυνομία προχώρησε στην συγκεκριμένη ενέργεια κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης και εξερεύνησης σε περιοχές του Δήμου.

Τα 221 δενδρύλλια κατασχέθηκαν, μαζί με διάφορα πειστήρια που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων της φυτείας.

Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ έρευνες διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Εντοπίστηκε, σήμερα (14.07.2013) το πρωί, σε αγροτική – δασική περιοχή του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά διακόσια είκοσι ένα (221) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εξερεύνησης σε περιοχές του παραπάνω Δήμου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Βάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Αποκορώνου.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε αγροτική – δασική περιοχή του παραπάνω Δήμου, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούντο επιμελώς, διακόσια είκοσι ένα (221) δενδρύλλια κάνναβης, (ύψους έως 2,80 μέτρα), τα οποία ευρίσκοντο στο στάδιο της ανάπτυξης.

Τα ανωτέρω δενδρύλλια κατασχέθηκαν, μαζί με διάφορα πειστήρια που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων της φυτείας.

Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ έρευνες διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook