Φυγάς προκάλεσε την αστυνομία μέσω Facebook, έχασε και παραδόθηκε με ντόνατς στα χέρια

φυγάς-προκάλεσε-την-αστυνομία-μέσω-facebook-600443

Ο Champagne Torino, όπως είναι ο λογαριασμός του στο Facebook, είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας. Εκκρεμούσαν εναντίον του αρκετά εντάλματα σύλληψης αλλά παρόλα αυτά ο φυγάς σκέφτηκε πως ήταν καλή ιδέα να κοροϊδέψει το αστυνομικό τμήμα του Ρέντφορντ στις ΗΠΑ, σχολιάζοντας σε ένα post της αστυνομίας κάτι σαν «είστε για κλάματα!» (You guys suck!).

igsidug2

Ο διαχειριστής του λογαριασμού του απάντησε τότε και τον απείλησε με μπλοκ. Και τότε έπεσε στο τραπέζι η πρόκληση. Στο επόμενο μήνυμα που έστειλε στην αστυνομία, έγραφε: «Αν το επόμενο post σας μαζέψει χίλια shares, τότε θα παραδοθώ και θα φέρω 12 ντόνατς. Κι αυτό είναι υπόσχεση. Και θα μαζέψω και κάθε σκουπίδι γύρω από τα δημόσια σχολεία σας, για να δούμε αν μπορείτε να μαζέψετε αυτά τα shares». Και η αστυνομία σήκωσε το γάντι.

igsidug3

Μόνο που ο φυγάς δεν περίμενε πως τα Likes θα μαζευτούν σε λιγότερο από μία ώρα. Έτσι λοιπόν κράτησε τον λόγο του και με μία σακούλα ντόνατς παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Ένας αστυνομικός ανέφερε: «Δεν μπορούσε να υπολογίσει πως είμαστε αρκετά ενεργοί στα social media και πως η πρόκληση θα ξεπερνούσε τα στενά όρια της κοινότητάς μας. Του πήρε λίγο χρόνο αλλά τελικά κράτησε τον λόγο του».

igsidug4igsidug5

Ο νεαρός εν τέλει θα εκτίσει ποινή κράτησης 8 εβδομάδων για τις κατηγορίες που τον βάραιναν.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook