Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο

φρικτό-έγκλημα-στις-ηπα-άνδρας-σκότωσ-232764

ImageHandler (3)Ένας άνδρας από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ σκότωσε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο εργαλείο, σε μια αποτρόπαια δολοφονία-αυτοκτονία, δήλωσαν σήμερα εισαγγελείς της Πενσιλβάνια.

Αστυνομικοί κατέφθασαν στην κατοικία του ζευγαριού μετά από κλήση που πραγματοποίησε στην άμεση δράση ο 14χρονος γιος τους. Το αγόρι έπαιζε μπάσκετ με συμμαθητές του και γυρίζοντας στο σπίτι του αντίκρισε την αιματηρή σκηνή.

«Στη σκηνή βρέθηκε ένα αλυσοπρίονο», δήλωσε ο Κέβιν Στίλι, βοηθός εισαγγελέα της κομητείας Μοντγκόμερι. «Είναι σαφές ότι χρησιμοποιήθηκε», πρόσθεσε.

Ο ιατροδικαστής Γουόλτερ Χόφμαν, δήλωσε ότι βάσει της αυτοψίας, η Νικόλ Πέπελμαν, 43 ετών, εξέπνευσε στα χέρια του συζύγου της, Κρίστοφερ Πέπεπλμαν 48 ετών, εξαιτίας «τραυμάτων που έφερε από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή της κοιλιακής χώρας». Η γυναίκα έφερε επίσης τραύματα από μαχαίρι.

Ο σύζυγος στη συνέχεια αυτοκτόνησε προκαλώντας στον εαυτό του τραύματα «με απότομη δύναμη στην κοιλιακή χώρα και το δεξιό μηρό».

Και στις δύο περιπτώσεις το αλυσοπρίονο προκάλεσε τους θανατηφόρους τραυματισμούς.

Όταν ο 14χρονος γιος κάλεσε την άμεση δράση, ανέφερε ότι οι γονείς του φαίνονται να είναι νεκροί. Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, κανένα από τα οποία δεν βρίσκονταν στο σπίτι όταν συνέβη το έγκλημα.

Γείτονες του ζευγαριού δήλωσαν ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια αλλά τελευταία αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους.

protthema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook