Φρικτός θάνατος σε τροχαίο | Νταλίκες διαμέλισαν οδηγό μηχανής

φρικτός-θάνατος-σε-τροχαίο-νταλίκες-δ-295140

Σοκάρει το τροχαίο δυστύχημα στην παλιά εθνική οδό – Ο άτυχος οδηγός βρέθηκε στην άσφαλτο μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός…

Το κακό έγινε λίγο πριν τις 06:00 το πρωί, λίγο μετά τη Στυλίδα, στην παλαιά εθνική οδό, στο ύψος του κάμπινγκ «Paras» Σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από άγνωστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός, συγκρούστηκε με μηχανάκι. Ο άτυχος δικυκλιστής εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά στο δρόμο με τη συνέχεια να είναι φρικτή.

Δυο διερχόμενες νταλίκες πέρασαν πάνω από τον δικυκλιστή, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο. «Ακόμη δεν ξέρουν τα στοιχεία του. Άνθρωπος και μηχανάκι διαλύθηκαν από τις νταλίκες, που περάσαν με ταχύτητα από πάνω, χωρίς να σταματήσουν», έλεγε ένας από τους διερχόμενους οδηγούς που βρέθηκε λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Στυλίδας έχουν δώσει σήμα να εντοπιστούν οι νταλίκες, αφού οι οδηγοί δεν σταμάτησαν μετά το τραγικό συμβάν. Επίσης ψάχνουν να βρουν στοιχεία για να ταυτοποιήσουν τον άτυχο νεαρό άνδρα που σκοτώθηκε με αυτό τον τραγικό τρόπο.

Πηγή : newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook