Φρενίτιδα για τα 11 εκατ. ευρώ που κληρώνει το Τζόκερ | Μέχρι πότε γίνεται η κατάθεση δελτίων

φρενίτιδα-για-τα-11-εκατ-ευρώ-που-κληρών-180391

tzokerΜετά από 13 συνεχή τζακ ποτ, άραγε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ θα αναδείξει έναν ή περισσότερους τυχερούς που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη; Έντεκα εκατομμύρια ευρώ είναι αυτά…

Το ποσό των κερδών εκτοξεύθηκε σε τουλάχιστον 11 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, τα οποία και θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην κλήρωση της Πέμπτης στο Τζόκερ.

Το… αστρονομικό για τα ελληνικά τυχερά παιχνίδια ποσό έχει προκαλέσει πολλούς να δοκιμάσουν την τύχη τους, ενώ όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης, η «φρενίτιδα» κορυφώνεται.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί για τους νικητές του Τζόκερ από τον Απρίλιο του 2010, όταν μετά από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ. Τότε είχαν παιχθεί πάνω από 40 εκατομμύρια στήλες, ενώ όπως είχε υπολογιστεί το «υπερδελτίο» που κάλύπτε όλους τους πιθανούς συνδιασμούς και άρα σίγουρα κέρδιζε, κόστιζε περί τα 12 εκατ. ευρώ. Τελικά βρέθηκαν τρεις υπερτυχεροί νικητές, στον καθένα από τους οποίους αναλογούσαν περίπου 6,5 εκατ. ευρώ.

Το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ από το Τζόκερ είναι 14 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν σε τρεις τυχερούς το 2006.

Τον Ιανουάριο του 2009 ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 11 εκατομμύρια ευρώ – ένα ρεκόρ που μπορεί ακόμα και να ισοφαριστεί φέτος!

Μέχρι τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης θα γίνεται η κατάθεση δελτίων του Τζόκερ

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook