Φρίκη στη Βρετανία: Αστυνομικός βίαζε βρέφος και το τραβούσε σε βίντεο!

φρίκη-στη-βρετανία-αστυνομικός-βίαζε-723551

Μία ιστορία απόλυτης φρίκης αποκαλύφθηκε στη Βρετανία, όταν καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 ετών, αστυνομικός ο οποίος βίαζε μωρό και βιντεοσκοπούσε τις ακατανόμαστες πράξεις του.

Ο 48χρονος Ντιν Ρόμπερτς, μάλιστα, έστελνε το βίντεο σε άλλους παιδόφιλους, μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου.

Ο Ρόμπερτς συνελήφθη μετά την αντίστοιχη σύλληψη ενός άλλου παιδόφιλου, με τους ντετέκτιβ να ανιχνεύουν το βίντεο της παιδικής κακοποίησης ότι προήλθε από τον πρώην συνάδελφό τους.

Ο πρώην αστυνομικός παραδέχθηκε το βιασμό, την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, καθώς και την κατοχή και έκθεση εικόνων των παιδιών.

Η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του Ρόμπερτς δήλωσε στο δικαστήριο: Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή που κατέρρευσε όλος ο κόσμος μου. Ήταν σαν να με χτύπησε λεωφορείο. Πάντα θα πρέπει να ζούμε με τις συνέπειες.

Μαζί του καταδικάστηκε και ένας ανώτατος δικαστικός της ουαλικής κυβέρνησης για σεξουαλική κακοποίηση μικρών κοριτσιών, και μοιραζόταν στο διαδίκτυο με άλλους παιδόφιλους φωτογραφίες και βίντεο.

Ο δικηγόρος κακοποίησε τα δύο κορίτσια ενώ κοιμούνταν και βιντεοσκόπησε τις ακόλαστες πράξεις του για να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Στην ακροαματική διαδικασία αναφέρθηκε ακόμη ότι φωτογράφιζε παιδιά που άλλαζαν ρούχα σε πισίνες ή στην παραλία και σήκωνε τις φούστες κοριτσιών, την ώρα που πήγαιναν σχολείο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook