Φρίκη στην Χιλή! Βίασε μωρό 19 μηνών μέχρι θανάτου – Δεν άντεξαν στο θέαμα ούτε οι γιατροί

φρίκη-στην-χιλή-βίασε-μωρό-19-μηνών-μέχρ-684081

Την παραδειγματική τιμωρία ενος 30χρονου κτήνους ζητούν οι πολίτες της Χιλής μετά την αποκάλυψη ότι βίασε μέχρι θανάτου ένα μωρό, ένα κοριτσάκι μόλις 19 μηνών! Η κατάσταση του παιδιού όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν τόσο άσχημη που ακόμα και οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι υπο ψυχολογική υποστήριξη.

Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή. Η μόλις 19 μηνών Αμπάρ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από την θεία της και τον σύντροφό της. Το μωρό αιμορραγούσε και όταν το παρέδωσαν στους γιατρούς είπαν ότι το παιδί τραυματίσθηκε όταν έπεσε από το κρεβάτι. Οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν την ζωή του μωρού αλλά μάταια.

Αυτό που αντίκρυσε το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν τόσο φρικιαστικό και τα τραύματα του μωρού δεν είχαν καμία σχέση με πέσιμο. Από την εξέταση προέκυψε ότι τα βαριά τραύματα είχαν προκληθεί από πρωκτική διείσδυση.Το μωρό μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλά δεν κατάφερε να επιζήσει. Πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. Όλα τα όργανα του μωρού είχαν πάθει απίστευτες βλάβες από την σεξουαλική κακοποίηση.

Οι αρχές, συνέλαβαν τον 30χρονο Αντρές Εσπινόζα Αραβένα, τον σύντροφο της θείας του μωρού ο οποίος είχε και το θράσος να το μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία της σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του είναι αδιάσειστα, επιμένει ότι στην αθωότητά του και λέει ότι το παιδί έπεσε και χτύπησε… Όμως, τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές δείχνουν ότι το ανθρωπόμορφο τέρας βίαζε το μωρό επι πέντε ώρες! Από τις 8 το βράδυ έως τη μια τη νύχτα που έμεινε μαζί του.

Την Δευτέρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης της Χιλής, ζήτησε την πιο αυστηρή ποινή για τον 30χρονο. Ο Εσπινόζα θα μείνει στην φυλακή για τουλάχιστον έξι μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Την ίδια ώρα ο κόσμος διαδηλώνει εκφράζοντας την οργή του για τον 30χρονο, ενώ κάποιοι ζητούν την σύλληψη και της θείας του μωρού. Ακόμα και ο ίδιος της ο αδερφός την καταδικάζει λέγοντας ότι είναι συνεργός σε αυτό το φρικτό έγκλημα. Άλλοι, κατηγορούν την Πολιτεία αφού επι οκτώ μήνες δεν αποφάσιζε ποιος θα έχει την επιμέλεια του παιδιού αφού η μητέρα της είναι χρήστης ναρκωτικών και δεν μπορεί να την φροντίσει. Την επιμέλεια είχε ζητήσει ο θείος της μικρής Αμπάρ αλλά δεν του την είχαν δώσει γιατί είναι ομοφυλόφιλος… Και όπως σχολιάζουν τα χιλιανά ΜΜΕ «το έδωσαν σε straight ζευγάρι για να μην κινδυνεύσει»…

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook