Φρίκη στην Ταϊλάνδη: Οι μισοί κάτοικοι ενός νησιού βίαζαν επί 8 μήνες 14χρονη

φρίκη-στην-ταϊλάνδη-οι-μισοί-κάτοικοι-584665

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί μία νέα σοκαριστική υπόθεση απαγωγής και ομαδικού βιασμού μίας έφηβης σε νησί της Ταϊλάνδης.

Την υπόθεση βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού από 40 άνδρες ερευνά η αστυνομία της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με άρθρο της Independent. Η φρικιαστική υπόθεση έλαβε χώρα στο νησί Koh Raed πριν από ένα χρόνο, όπου διαμένουν περίπου 100 άνθρωποι. Η άτυχη κοπέλα αποκάλυψε στην αστυνομία ότι μια ομάδα ανδρών την κακοποιούσε σεξουαλικά συστηματικά μεταξύ του Μαΐου και Δεκεμβρίου 2016.

Το κορίτσι, τώρα 15 ετών, κατήγγειλε τις επιθέσεις για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο, αναφέροντας ότι βιάστηκε από έναν επιτιθέμενο στο σπίτι της, ενώ οι γονείς της εργάζονταν τη νύχτα.
Ανέφερε ότι τότε ο βιαστής την παρέσυρε σε μια καλύβα στη γύρω περιοχή όπου δέχθηκε επίθεση από πολλούς άνδρες.
Ο υποδιοικητής της επαρχιακής πόλης Phang Nga είπε στον ανταποκριτή του CNN ότι οι μισοί από τους υπόπτους δεν κατάγονται από το νησί, γεγονός που θα κάνει πιο δύσκολη την έρευνα.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The Nation, το ανήλικο κορίτσι έμενε πολλές φορές μόνο του στο σπίτι, καθώς οι γονείς του εργάζονται σε βιομηχανία.

newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook