Φρίκη: Περιέλουσαν με καυτό λάδι την 16χρονη κόρη τους γιατί αρνήθηκε να παντρευτεί τον γαμπρό που της διάλεξαν

φρίκη-περιέλουσαν-με-καυτό-λάδι-την-16χ-670097

Οι γονείς «τέρατα» συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή κατηγορούμενοι για τα φριχτά βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν το ίδιο τους το σπλάχνο.

Το περιστατικό της άγριας ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στο Τέξας και οι αστυνομικές συνέλαβαν τους δύο γονείς, τον 34χρονο Abdulah Fahmi Al Hishmawk και την 33χρονη Saha Al Hishmawi για την βάναυση κακοποίηση της 16χρονης κόρης τους Maarib Al Hishmawi.

Ο λόγος για αυτά τα φριχτά μαρτύρια όπως γράφει η «Daily News» ήταν η άρνηση της έφηβης Μaarib να συναινέσει σε έναν γάμο που επέλεξαν για αυτήν οι γονείς της. Το γεγονός ότι είχε το σθένος να πει όχι στο να παντρευτεί έναν άνδρα που δεν επέλεξε εκείνη για σύντροφό της.

Οι γονείς «τέρατα» πριν την περιλούσουν με καυτό λάδι, την χτυπούσαν με σκούπα και της προκάλεσαν «πιγμό» μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

«Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να βάλει τέλος στην κακοποίηση θα ήταν να συμφωνήσει με τον γάμο» είπε ο σερίφης της κομητείας Bexar, Javier Salazar.

Το νεαρό κορίτσι αμέσως μετά την άγρια κακοποίηση εξαφανίστηκε (από τις 30 Ιανουαρίου) και βρέθηκε ζωντανή στα μέσα Μαρτίου. Την φροντίδα της ανέλαβε ένας Οργανισμός.

Την υπόθεση ερευνά το FBI.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook