Φρίκη: Δύο φίλοι κατηγορούνται ότι τσιμέντωσαν 20χρονο στην Λούτσα!

φρίκη-δύο-φίλοι-κατηγορούνται-ότι-τσι-12419

astinomikoΠανελλήνιο σοκ είχε προκαλέσει η δολοφονία του 20χρονου Ντανιέλ, το Νοέμβριο του 2012, όπου βρέθηκε τσιμεντωμένος σε μια αποθήκη ξυλουργείου στην Λούτσα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν 12 Νοεμβρίου του 2012, όταν ο νεαρός έφυγε από το σπίτι του στην Ραφήνα για να πάει στο επαγγελματικό λύκειο που φοιτούσε.

Μετά το τέλος το μαθημάτων και γύρω στις 13.00 το μεσημέρι, ένας εκ των δύο κατηγορουμένων φέρεται να παρέλαβε τον άτυχο νέο και να κατευθύνθηκε προς το ξυλουργείο.

Έπειτα από μία ώρα έφτασαν στο σημείο όπου τους περίμενε ο δεύτερος κατηγορούμενος κι εκεί ήταν που το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από θανατηφόρα χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι.

Ωστόσο, ο τραγικός επίλογος γράφτηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν οι «φίλοι» του τσιμέντωσαν τον άτυχο νέο στην αποθήκη του ξυλουργείου, σύμφωνα με τις κατηγορίες.

Το φρικτό έγκλημα αποκάλυψε ο πατέρας του θύματος, ο οποίος γνώριζε τις σχέσεις που είχε ο γιος του με τον πρώτο κατηγορούμενο.

Πήγε λοιπόν στο τόπο του εγκλήματος και είδε το φρέσκο τσιμέντο. Άρχισε να το σπάει και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα.

Η μητέρα του Ντανιέλ ενάμιση χρόνο μετά τον άδικο χαμό του παιδιού της πιστεύει πως η ζήλια ήταν εκείνη που όπλισε το χέρι του πρώτου κατηγορούμενου.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του Star «Μίλα» είπε: «Ήταν καλό και ευγενικό παιδί. Στο σχολείο ήταν πολύ δημοφιλής και είχε καταφέρει να εκλεγεί για τρίτη φορά πρόεδρος του 15μελούς».

Και πρόσθεσε: «Είχε πολλά όνειρα, όμως δεν πρόλαβε να τα πραγματοποιήσει».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 26 Μαρτίου με τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων.

Πηγή: εκπομπή «Μίλα» από candianews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook