Φρίκη! | Γνωστός μαιευτήρας βίαζε την 15χρονη κόρη της αδερφής του!

φρίκη-γνωστός-μαιευτήρας-βίαζε-την-15χ-62287

viasmos0Σαν κεραυνός έπεσε στους ιατρικούς κύκλους η είδηση ότι γνωστός μαιευτήρας, που εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα μαιευτήρια της χώρας, ασελγούσε σε βάρος της 15χρονης ανιψιάς του, κόρης της αδερφής του επί ένα χρόνο!

Η φρικτή αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν η μικρή δεν άντεξε άλλο και έσπασε την σιωπή της, αποκαλύπτοντας στους γονείς της τον Γολγοθά που βίωνε.

Η μητέρα της εμπιστευόταν στον αδερφό της το παιδί της κάθε φορά που έπρεπε να ταξιδέψει εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους.

Εκείνος άρχισε να ασελγεί σταδιακά εις βάρος της και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τουλάχιστον τρεις φορές.

Η μικρή δεν άντεξε άλλο και είπε στην μητέρα της την αλήθεια. Η γυναίκα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο ίδιος της ο αδερφός…

Η μητέρα κατήγγειλε αμέσως τον βιασμό στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.  Ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της 15χρονης και βρήκαν γενετικό υλικό στα σεντόνια αλλά και στο αρκουδάκι της.

Ο 44χρονος επέμεινε τόσο στον ανακριτή όσο και στον εισαγγελέα ότι συνευρέθηκε με το κορίτσι ερωτικά, αλλά με την συναίνεσή του!

Τελικά, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Τρικάλων.

 

Πηγή : star

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook