Φρίκη: Βίασαν μητέρα και κόρη και εκτέλεσαν τον 3χρονο γιο μπροστά στον πατέρα

φρίκη-βίασαν-μητέρα-και-κόρη-και-εκτέλ-531100

Συγκλονισμένη παρακολουθεί τις λεπτομέρειες ενός εκ των αγριότερων εγκλημάτων στην ιστορία η κοινή γνώμη στο Μεξικό. Συμμορία επιτέθηκε σε οικογένεια σε επαρχιακό δρόμο στην επαρχία της Πουέμπλα και αφού εξουδετέρωσαν τον πατέρα, βίασαν κατ΄εξακολούθηση τη μητέρα και τη 14χρονη κόρη, εκτελώντας με μία σφαίρα τον μόλις 3 ετών γιο. Ακολούθως έκλεψαν το αυτοκίνητο και εγκατέλειψαν τις δύο γυναίκες και τον χτυπημένο άνδρα στη μέση της ερήμου.

Η αγριότητα του εγκλήματος έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία, παρ’ ότι στο Μεξικό η δράση των συμμοριών αποτελεί καθημερινή είδηση. Ο πατέρας, η μητέρα και η κόρη, κρατώντας στα χέρια το νεκρό αγοράκι τους, περπάτησαν σχεδόν ένα μίλι απόσταση προκειμένου να φτάσουν στον κοντινότερο σταθμό και να ζητήσουν απεγνωσμένα βοήθεια.
Η μοιραία αναζήτηση δημόσιας τουαλέτας

Όπως κατέθεσαν στην αστυνομία, η οικογένεια αναζητούσε έναν χώρο που να διαθέτει δημόσιες τουαλέτες, προκειμένου να κάνουν τη φυσική τους ανάγκη. Τότε, δύο οχήματα με οκτώ άτομα στο εσωτερικό τους, εγκλώβισαν το όχημα και υποχρέωσαν τον οδηγό να σταματήσει δεξιά. Όσα ακολούθησαν ξεπέρασαν ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία…

Το μικρό παιδί βρισκόταν στα πόδια της μητέρας του, όταν ένας από τους δράστες πυροβόλησε στο τζάμι για να ανοίξει το αυτοκίνητο. Η σφαίρα πέτυχε το 3χρονο αγόρι, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή.

Η εκτέλεση δεν πτόησε τους δράστες

Παρόλα αυτά, οι οκτώ άνδρες δεν πτοήθηκαν. Επέμειναν στο σχέδιό τους. Χτύπησαν βάναυσα, μέχρι λιποθυμίας τον άνδρα και αφού τον εξουδετέρωσαν, βίασαν ξανά και ξανά το 14χρονο κορίτσι και τη μητέρα του.

Μόλις ολοκληρώθηκε το «έργο» της συμμορίας, ένα τρίτο αυτοκίνητο έφτασε στο σημείο και όλοι μαζί αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, η εγκληματικότητα στην περιοχή της Πουέμπλα έχει αυξηθεί κατά 682% από την αρχή του 2017, σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2016. Η κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει τη δράση των συμμοριών, αλλά τα αποτελέσματα είναι οικτρά και μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook