Φουρέιρα: Μετακόμισε σε μεζονέτα με το νέο της αμόρε … | Photos

φουρέιρα-μετακόμισε-σε-μεζονέτα-με-το-225670

foureira708Σε μια πολύ όμορφη μεζονέτα στη Γλυφάδα στέγασαν τον έρωτά τους η Ελένη Φουρέιρα και ο Σπυράγγελος Λυκούδης.

Μόλις τρεις μήνες αφότου είναι μαζί, και μετά τον χωρισμό της γνωστής τραγουδίστρια από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά, η Ελένη Φουρέιρα και ο εφοπλιστής Σπυράγγελος Λυκούδης πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, η Ελένη με τον νέο της αγαπημένο βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

Όπως αναφέρει η Real News, οι δυο τους αρχικά ξεκίνησαν να αναζητούν σπίτι στη Βούλα. Ωστόσο, κανένα δεν τους ενθουσίασε, μέχρις ότου είδαν μία μεζονέτα σε νεόδμητο συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται στη Γλυφάδα. Ετσι, δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση να μετακομίσουν σε αυτό.

Πριν από λίγες ημέρες, όπως κατέγραψε αποκλειστικά ο φακός της Real Νews, το ζευγάρι πήγε στη μεζονέτα για τη μετακόμιση, η οποία κράτησε σχεδόν οκτώ ώρες.

fureira1Τρία φορτηγά γεμάτα με λευκές συσκευές, έπιπλα και προσωπικά αντικείμενα της τραγουδίστριας και του εφοπλιστή έφτασαν στο συγκρότημα και συνεργείο ανέλαβε να μεταφέρει και να τοποθετήσει στο σπίτι. Φυσικά, πάντα υπό την επίβλεψη της Ελένης Φουρέιρα και του Σπυράγγελου Λυκούδη.

fureira2

Η διαδικασία της μετακόμισης ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, αφήνοντας στο ζευγάρι τον χρόνο να ασχοληθεί τις επόμενες ημέρες με την τακτοποίηση και τη διακόσμηση της μεζονέτας του, που βρίσκεται στον 2ο και στον 3ο όροφο του πολυτελούς συγκροτήματος.

foureira4

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook