Φονική συμπλοκή με μαγκούρες στη Μεσαρά | Νεαροί σκότωσαν 51χρονο

φονική-συμπλοκή-με-μαγκούρες-στη-μεσα-115789

Ένας 51χρονος άνδρας, από τις Γκαγκάλες, έπεσε νεκρός στη διάρκεια συμπλοκής στην οποία συμμετείχαν δύο νεαροί κτηνοτρόφοι αργά το απόγευμα, κοντά στην περιοχή του Αντισκαρίου.

astynomia11Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος άνδρας μαζί με το γιο του κατευθύνονταν με το αυτοκίνητο τους στο Αντισκάρι, όπου είναι παντρεμένος ο δεύτερος γιος του. Ένα δεύτερο όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, «κλείνοντας» τους το δρόμο. Όταν ο 51χρονος τους έκανε παρατήρηση ότι με την οδήγηση τους θα προκαλέσουν ατύχημα, οι νεαροί κατέβηκαν από το όχημα και με τις «κατσούνες» άρχισαν να τον χτυπούν άγρια στο κεφάλι αλλά και όλο του το σώμα.

Όλα εκτυλίχθηκαν πολύ γρήγορα, με τον γιο του θύματος να σπεύδει να ζητήσει βοήθεια.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άνδρα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το κλίμα είναι τεταμένο και υπάρχει φόβος για κινήσεις αντεκδίκησης.

Ο γιος του 51χρονου βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών όπου οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ οι δράστες αναζητούνται

 Πηγή: cretalive.gr

 

2 thoughts on “Φονική συμπλοκή με μαγκούρες στη Μεσαρά | Νεαροί σκότωσαν 51χρονο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook