Φλαμπουράρης: Δολοφονική η επίθεση με τις μολότοφ

φλαμπουράρης-δολοφονική-η-επίθεση-με-215010

«Δολοφονική» χαρακτήρισε την επίθεση με βόμβες μολότοφ τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κατά της οικίας του ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Όταν ρίχνουν μολότοφ σε αυτοκίνητο που είναι μέσα δύο αστυνομικοί, δεν είναι δολοφονική επίθεση;», διερωτήθηκε και τόνισε ότι ένας εξ αυτών τραυματίστηκε από την επίθεση της ομάδας αγνώστων.

«Όταν ρίχνουν μολότοφ στο σπίτι ενώ είμαστε μέσα, δεν είναι δολοφονική επίθεση;», συμπλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Όπως ανέφερε, έγινε ταυτόχρονη επίθεση στο όχημα της αστυνομίας και του γιου του, τα οποία σταθμευμένα έξω από το σπίτι, το ένα απέναντι στο άλλο, ενώ απάντησε καταφατικά, ερωτηθείς αν υπήρξε κίνδυνος για εκείνον και την οικογένειά του.

Νωρίτερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της naftemporiki.gr , ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας σε δημοσιογράφους έκανε λόγο για συνεχιζόμενη στοχοποίηση στο πρόσωπό του και εγκληματική ενέργεια ενάντια στον ίδιο και την οικογένειά του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν προτίθεται να μετακομίσει από τα Εξάρχεια, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε πως «δεν το συζητώ. Αυτό θα σήμαινε υποχώρηση από τις αρχές και τον τρόπο ζωής που έχω επιλέξει».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο κ. Φλαμπουράρης έκανε λόγο για «τρομακτική μικροπρέπεια της Ν.Δ.», στην οποία καταλόγισε ότι «δίνει άφεση αμαρτιών στους δολοφόνους».

«Δεν περίμενα τέτοια ανακοίνωση, αλλά φαίνεται η νέα ηγεσία της Ν.Δ. εγκαινίασε και νέα έθιμα», συμπλήρωσε.

Ο κ. Κουμουτσάκος είχε δηλώσει ότι «όπως και σε κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας απ´ όπου και εάν προέρχεται, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη».

«Κάποιοι όμως, με επιλεκτικές «ευαισθησίες» και αντιδράσεις στα φαινόμενα βίας, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια» πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Όλγα Γεροβασίλη: Η Ν.Δ. δικαιολογεί τις επιθέσεις στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη.

Να ανακαλέσει την δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, καλεί τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, η κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κ. Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα. Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για «θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους»» σημειώνει.

Τέλος καλεί τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον Υπουργό Επικρατείας.

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Κουμουτσάκου που σημειώνει ότι «μαζί με όλους του Έλληνες περιμένουμε χρόνια τώρα μία απλή δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που να λέει «καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας απ’ όπου και αν προέρχεται».

Ξεκαθαρίζει ότι η δήλωσή του ήταν καταδικαστική και «είναι πολύ σαφής για να μην την κατανοεί ή για να την παραποιεί η κυρία Γεροβασίλη. Ας την ξαναδιαβάσει».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook