Φλαμπουράρης για Ζωή: Χρειαζόμαστε Φρόιντ

φλαμπουράρης-για-ζωή-χρειαζόμαστε-φρ-237602

«Δεν στέκεται κυβέρνηση με λιγότερες 120 ψήφους» διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ενόψει της ψήφισης της συμφωνίας με τους δανειστές, ενώ παράλληλα σχολίασε την στάση της Ζωής  Κωνσταντοπούλου και εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει αυτοδυναμία στις εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι  «αν πέσουμε από τους 120 βουλευτές είναι λογικό ότι δεν μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση θα αναγκαστούμε μέσα από σύντομες διαδικασίες να λύσουμε αυτή την αναντιστοιχία που υπάρχει».

Διευκρίνισε παράλληλα, ότι είναι πιο δύσκολες οι εκλογές το Σεπτέμβριο καθώς πρέπει να τοποθετηθούν και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από κάποιες λειτουργίες.

Όπως είπε «σε συνέδριο θα πάμε με μια προϋπόθεση: δημοκρατικές διαδικασίες, λειτουργίες, αλλά ό,τι αποφασιστεί θα το αποφασίσουμε όλοι μαζί, δεν θα πάμε σε συνέδριο όπου ο καθένας θα πάει να τα πει, ‘εγώ δεν εφαρμόζω’. Δεν γίνεται… Εγώ δεσμεύομαι να υλοποιήσω τις αποφάσεις ενός συνεδρίου». «Οι σύντροφοι και συντρόφισσες της Αριστερής Πλατφόρμας δυστυχώς έχουν διαφορετική αντίληψη» πρόσθεσε.

Όσον αφορά στην πρόεδρο της Βουλής δήλωσε με νόημα ότι «ο Φρόιντ και ο Μαρξ έπρεπε να είχαν ουσιαστικό ρόλο για σοβαρότερη ανάλυση της ανθρώπινης υπόστασης δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τα κάνει αυτά. Πρέπει να λειτουργεί και να ανταποκρίνεται σε Βουλή των 300, όχι των 30, των 50 ή των 80 βουλευτών».

«Προσέχει πολύ τους τύπους, μπορεί κάποιος με βάση τους τύπους να της δίνει δίκιο, αλλά η Βουλή έχει διαφορετική αντίληψη…» πρόσθεσε, αν και διευκρίνισε ότι δεν βλέπει θετικά την πρόταση μομφής. «Δεν βλέπω θετικά την πρόταση μομφής, θεωρώ ότι θα αναλογιστεί η ίδια και τις ευθύνες της με συμπεριφορά που θα ανταποκρίνεται σε όλες τις πτέρυγες».

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook