Φάτε μάτια ψάρια! Οι άγγελοι της Victoria Secret στη Μύκονο! | Photos

φάτε-μάτια-ψάρια-οι-άγγελοι-της-victoria-secret-στη-394283

Ο λουσάτος γάμος της Ana Beatriz Barros ήταν η αφορμή για να κάνουν απόβαση στο νησί οι μισοί Άγγελοι του πλανήτη. Γιατί, προφανώς, όταν ένας Άγγελος παντρεύεται οι άλλοι μαζεύονται για bikini selfie.

Εν αρχή η νυφούλα, Ana Beatriz Barros, για τον κόστους 5 εκ. ευρώ γάμο της οποίας με Αιγύπτιο επιχειρηματία, που έλαβε χώρα πριν από δυο μέρες στη Μύκονο.

anna_beatrice

Στο πλευρό της η κολλητή της Alessandra Ambrosio, επίσης Βραζιλιάνα, 35άρα, παντρεμένη και Άγγελος της Βικτόρια, που πόσταρε αυτή τη φωτογραφία από το Santa Marina.

alexandra-ambrosio

Mε την τριάδα των Βραζιλιάνων Αγγέλων που βρέθηκαν καλεσμένοι στο νησί, να ολοκληρώνεται με την υπέροχη Adriana Lima, η οποία, όπως και η Alessandra, έφερε μαζί και το παιδί της. Μοναδική διαφορά ότι η Lima δεν πόσταρε φωτό με μπικίνι, αλλά φωτoγραφία που την δείχνει να τρέχει. Δεν πειράζει, πάντοτε ήταν η πιο σεμνή από τις τρεις.

andriana_lima

Κρίμα πάντως που δεν υπήρχαν πουθενά πρόχειρα στο νησί κομφετί, ώστε να κάνει το κορίτσι μια αντίστοιχη λήψη στην ακροθαλασσιά όπως πριν από λίγες μέρες στο St. Barths.

aggelos_secret

Πηγή: oneman.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook