Φάε ένα αχλάδι πριν βγεις για ποτό και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα!

φάε-ένα-αχλάδι-πριν-βγεις-για-ποτό-και-θ-297927

Ενώ βάφεσαι, ψάχνεις ρούχα, ισιώνεις τα μαλλιά σου για την βραδινή σου έξοδο μπορείς να έχεις από εδώ και στο εξής δίπλα σου ένα καθαρισμένο κομμένο αχλάδι ή ακόμη καλύτερα ένα ποτήρι από το χυμό του. Η κατανάλωσή τους μπορεί να σε σώσει. Τι εννοούμε;

Πρόσφατη έρευνα απέδειξε πως αν φας ή πιεις ένα ποτήρι φυσικό χυμό αχλάδι πριν την κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να σε βοηθήσει να νικήσεις το hangover της επόμενης ημέρας. Ναι, καλά διάβαζεις! Τα ένζυμα του αχλαδιού βοηθούν στην γρηγορότερη διάσπαση του αλκοόλ και επομένως στην μείωση των δυσάρεστων συμπτωμάτων του hangover.

Drinking up troubles

Συγκεκριμένα παρατηρήθηκε πως τα άτομα που κατανάλωσαν 220ml χυμό αχλαδιού πριν βγουν για ποτό, μείωσαν τις πιθανότητες απώλεια μνήμης και αυτοσυγκέντρωσης κατά πολύ μεγάλο ποσοστό.

Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας η οποία είναι σε εξέλιξη. Αναμένουμε τα νέα στοιχεία. Όπως και να έχει κακό δε μας κάνει ένα αχλαδάκι (και ακόμη καλύτερα ένα αχλαδόμηλο –μιας και αυτό θεωρείται ακόμη πιο δραστικό από το απλό αχλάδι). Όπως και να έχει όμως, με ρέγουλα το ποτό!

Πηγή: Queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook