Υποψηφιότητα… καραμπόλα για τον Μανώλη Σκουλάκη

υποψηφιότητα-καραμπόλα-για-τον-μανώ-137199

skoulakis mazi gia to dimo mas1

 

Η μεγαλύτερη ίσως ανατροπή στις «μεταγραφές» της προεκλογικής περιόδου στα δημοτικά των Χανιών, φαίνεται ότι προκαλεί ένα μίνι… ντόμινο μεταγραφών στον συνδυσασμό του νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχουν, κ. Μανώλη Σκουλάκη.

Έτσι λοιπόν, σήμερα, με μια λιτή ανακοίνωσή της στο facebook η στενή συνεργάτης του Γιώργου Τσαπάκου, η οποία είχε κατέβει και στις προηγούμενες εκλογές μαζί του με το ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Αρχοντάκη, Κατερίνα Δαλιεράκη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

dalieraki Η πολυετής δημιουργική συνεργασία μου με τον Γιώργο Τσαπάκο στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη εμπιστοσύνη μου τόσο στην κρίση του όσο και στο πολιτικό του ένστικτο.

Κατά συνέπεια αυτό με οδηγεί στην κάθοδό μου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας» με υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων τον κ. Μανόλη Σκουλάκη.

Η συμμετοχή όλων μας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου μας, μπορεί να μας οδηγήσει με περισσότερη αισιοδοξία στο μέλλον.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook