Υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

υποψήφιος-πρόεδρος-του-πασοκ-ο-οδυσσέ-227717

konstantinopoulosΥποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, όπως τόνισε στη Συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής που διεξάγεται από το πρωί του Σαββάτου.

Η εκλογή του νέου Προέδρου θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου, ενώ στο έκτακτο Συνέδριο στις 15 Μαίου θα κατατεθούν και οι υποψηφιότητες, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που παρουσιάστηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Κατά την ομιλία του στην Επιτροπή, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανακοίνωσε εμμέσως την υποψηφιότητά του, υπογραμμίζοντας ότι ζητά την εμπιστοσύνη των μελών του κόμματος “όταν έρθει η ώρα” για την “ανάληψη της μεγάλης ευθύνης, της ευθύνης της παράταξης”.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα το οποίο δείχνει το πως βαδίζει η παράταξη, προς το Συνέδριο”. Εκτίμησε ότι “πρέπει να μιλήσουμε με καθαρά λόγια, για καθαρές πολιτικές λύσεις και να πούμε αυτά που λέμε όταν είμαστε εκτός βήματος. Μας χρειάζεται μία ειλικρίνεια” και πρόσθεσε ότι “δεν υπάρχουν ενδιάμεσες λύσεις”. “Πάμε σε ένα συνέδριο για να εργαστούμε για τις νέες ανάγκες, τα νέα αιτήματα και να δώσουμε περιεχόμενο στις νέες ελπίδες. Όσοι δώσαμε τον αγώνα έχουμε ευθύνη να μιλήσουμε καθαρά μεταξύ μας”.

Πρόσθεσε δε ότι “χρειαζόμαστε ένα νέο κόμμα. Το συνέδριο μπορεί να αποτελέσει μία τομή” και τάχθηκε με την πρόταση ότι “θέλουμε ένα συνέδριο που θα αποφασίσει συλλογικά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook