Υποψήφιος δήμαρχος Αποκόρωνα ο Μιχάλης Φλεμετάκης

υποψήφιος-δήμαρχος-αποκόρωνα-ο-μιχάλ-126883

 

flemetakisΜε ανακοίνωση του  ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αποκορώνου, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την παράταξη του έτερου υποψηφίου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, ανακοινώνει ότι θα διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου Αποκόρωνα.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ως δημότης και μόνιμος κάτοικος του Αποκόρωνα, αλλά και ως ενεργό στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για αρκετά χρόνια τώρα, αισθάνομαι το χρέος να καταθέσω τον προβληματισμό μου και τις ανησυχίες μου για το μέλλον της περιοχής μας.

Τα θέματα που αναζητούν λύση στον Αποκόρωνα είναι πολλά και δηλώνω εξ αρχής πως δεν είμαι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα προσπάθειες αντιμετώπισης και διαχείρισής τους.

Η αξιοποίηση των παραλιών και της ενδοχώρας, η σύνδεση του εκλεκτού αγροτικού μας προϊόντος με τον τουρισμό και τον πολιτισμό, η αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και η διαδημοτική συνεργασία σε επίπεδο Ευρώπης, θέματα δηλαδή που θα μπορούσαν να προβάλουν τον Αποκόρωνα διεθνώς φέρνοντας πλούτο και ευημερία, πιστεύω πως έχουν εντελώς παραμεληθεί. Σε θέματα Αθλητισμού, Παιδείας, Πολιτισμού, Υγείας και Οικολογίας, θεωρώ πως ο Δήμος θα έπρεπε να παίζει πιο ενεργό και καθοδηγητικό ρόλο. Πιστεύω στην ενδυνάμωση των κοινωνικών δομών του Δήμου, ώστε να είναι ο καθοριστικός συμπαραστάτης της κοινωνίας μας, ιδιαίτερα τώρα, στην εξαιρετικά δύσκολη εποχή του Μνημονίου.

Επειδή τους προβληματισμούς μου αυτούς και τις σκέψεις μου τις συμμερίζονται πολλοί συνδημότες μου, ανακοινώνω πως θα είμαι υποψήφιος για την θέση του Δημάρχου Αποκορώνου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Έχω πλήρη συνείδηση των προβλημάτων αλλά και των οικονομικών δυσκολιών που καλείται να αντιμετωπίσει ο Δήμος, μα πιστεύω πως θα μπορέσω να αγωνιστώ αποτελεσματικά για τον τόπο μου, στηριζόμενος στην μεγάλη εμπειρία μου στη διοίκηση επιχειρήσεων και στη βαθιά μου γνώση των αυτοδιοικητικών θεμάτων. Δεσμεύομαι να είμαι περισσότερο διεκδικητικός προς την κεντρική εξουσία για την λύση των προβλημάτων της περιοχής μας και δηλώνω πως θα εργαστώ ανιδιοτελώς, μη διστάζοντας να έλθω σε σύγκρουση με τα όποια συμφέροντα θα σταθούν εμπόδιο στην ανάπτυξη του Αποκόρωνα. Θα ήθελα επίσης να τονίσω την σταθερή μου αντίθεση σε κάθε ρουσφετολογική αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες και πως η διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων θα αποτελεί τον απόλυτο κανόνα της πολιτικής μου.

Ζητώ την στήριξη όλων όσων έχουν όρεξη να παλέψουν ανιδιοτελώς, υπεύθυνα και κυρίως με αγάπη για τον Αποκόρωνα και όλων όσων συμμερίζονται το όραμά μου για το αύριο που μας αξίζει, πέρα και πάνω από κομματικές αποχρώσεις.

Μιχάλης Φλεμετάκης

 

One thought on “Υποψήφιος δήμαρχος Αποκόρωνα ο Μιχάλης Φλεμετάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook