Υποδοχή τουριστών στο Αεροδρόμιο Χανίων… last year!

υποδοχή-τουριστών-στο-αεροδρόμιο-χαν-135515

ipodoxi xania aerodromioΤην ώρα που από το πρωί η υποδοχή των επιβατών των πτήσεων τσάρτερ που έκαναν «ποδαρικό» στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για την φετινή σαιζόν κάνει το γύρο του διαδικτύου, στα Χανιά, οι εκατοντάδες τουρίστες που έφτασαν επίσης σήμερα «από αέρος» αντίκρισαν μια εικόνα πολύ διαφορετική.

Ούτε χοροί, ούτε τσικουδιές, ούτε ξεροτήγανα… Μόνο μπουλντόζες και άλλα μηχανήματα σε ένα αεροδρόμιο – εργοτάξιο που από πάνω του έχει πέσει «βαριά» η «σκιά» της ιδιωτικοποίησης.

Κι όμως και στα Χανιά σήμερα, ήρθαν οι πρώτοι επισκέπτες για τη θερινή περίοδο με την πτήση ΝΑΧ5880 της Norwegian από το Ελσίνκι με 177 επιβάτες και την πτήση ΕΖΥ8783 της Easyjet από το Λονδίνο με 147 επιβάτες. Επίσης, συνεχίζονται οι πτήσεις της Ryanair από και προς Πάφο, που είχαμε όλο το χειμώνα αλλά και από και προς άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Πού ήταν η Περιφέρεια; Προφανώς στο Ηράκλειο, θα μας πείτε…

Οι ντόπιοι φορείς; Πώς αντιμετώπισαν την επίσημη πρώτη, μιας τουριστικής περιόδου που προδιαγράφεται η λαμπρότερη των τελευταίων πολλών ετών;

Θα μας πείτε «ψιλά γράμματα», επτά εβδομάδες πριν τις εκλογές… Μάλλον προτίμησαν τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις κάθε είδους συναθροίσεις με άτομα που αν μη τι άλλο… ψηφίζουν στα Χανιά.

Όσο για την φωτογραφία, είναι από τον Γιάννη Κάκανο που απαθανάτισε την αντίστοιχη ημέρα, το 2013, όταν οι φορείς είχαν κινητοποιηθεί για να υποδεχθούν τους πρώτους τουρίστες! Last year… όπως έλεγε κι η διαφήμιση.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook