Τηλεόραση έπαιζε ταινία πορνό στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας! | Video

τηλεόραση-έπαιζε-ταινία-πορνό-στο-αερ-297070

Με ένα αναπάντεχο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι επιβάτες που περίμεναν να παραλάβουν τις αποσκευές τους στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας πριν από μερικά βράδια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Independent, κοιτώντας σε μία οθόνη πάνω από τον χώρο παραλαβής γύρω στις 3 τα ξημερώματα αντίκρισαν μία… πορνοταινία η οποία μάλιστα προβαλλόταν για αρκετά λεπτά προτού τελικά ενημερωθούν οι αρμόδιοι και την κλείσουν.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το συμβάν κατέγραψε με το κινητό του ένας επιβάτης που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο, ενώ στο επίμαχο βίντεο ακούγονται τα νευρικά γέλια των τουριστών που βρίσκονταν εκεί κοντά.

«Το κανάλι που είχε προγραμματιστεί να παίξει εκείνη την ώρα ήταν ένα ψυχαγωγικό κρατικό κανάλι και όχι κανάλι για πορνοταινίες» επισήμανε ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου, προσθέτοντας ότι το πρόβλημα διορθώθηκε αμέσως και ότι δεν υπήρξαν παράπονα. Επίσης διαβεβαίωσε τους ταξιδιώτες ότι το συμβάν δεν συνέβη από πρόθεση και ότι το αεροδρόμιο θα λάβει μέτρα προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook