Υπέροχο ζευγάρι… Η τρανσέξουαλ και ο νάνος | Photos

υπέροχο-ζευγάρι-η-τρανσέξουαλ-και-ο-ν-231964

tranny-nanosΟ 52χρονος Άντον Κραφτ πάσχει από νανισμό,αλλά παρά τον μικρό του όγκο είναι ένας από τους πιο δυνατούς άνδρες του κόσμου.

Ο Κραφτ είναι πρωταθλητής στο body building και μπορεί να σηκώσει τα τετραπλάσια κιλά από το συνολικό βάρος του σώματός του!

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο αξιοπερίεργο με αυτό τον νάνο. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στη Daily Mail, ο Κραφτ, στο διάστημα των δέκα χρόνων που ασχολείται με τη γυμναστική, έχει πάθει αρκετά ατυχήματα και έχει υποβληθεί πέντε φορές σε τεχνητό κώμα.

Ο 52χρονος τους τελευταίους έξι μήνες δηλώνει ερωτευμένος με τη 43χρονη Τσάινα Μπελ, μία τρανσέξουαλ από τη Φλόριντα. Η Μπελ παραδέχτηκε στη βρετανική εφημερίδα ότι ήταν ιδιαίτερα διστακτική όταν ο Κραφτ της είχε προτείνει να βγουν ραντεβού, αλλά την συνεπήρε η δύναμη του. «Είμαι διαφορετική και είναι διαφορετικός. Από εκεί που προερχόμαστε, το διαφορετικό είναι καλό», δηλώνει.

«Νιώθω ο πιο τυχερός άνδρας του κόσμου. Αυτή την περίοδο της ζωής μου είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και αυτό χάρη στην Τσάινα», λέει από πλευράς του ο Κραφτ.

Πηγή: layout.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook