«Υιοθετήστε ένα αδέσποτο» | Πρόγραμμα από τον Δήμο Χανίων

υιοθετήστε-ένα-αδέσποτο-πρόγραμμα-68875

adespoto dimos xanion

Ο Δήμος Xανίων προωθεί  πρόγραμμα υιοθεσιών σε συνεργασία με τις Φιλοζωικές Οργανώσεις »Η Προστασία των Ζώων» και » Η μικρή Κιβώτος του Νώε’.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδιώκεται να ανατραπεί η δυσμενής εικόνα της χώρας μας, όσον αφορά στο θέμα της αντιμετώπισης των χιλιάδων αδέσποτων ζώων που ζουν και στους δρόμους της πόλης, μιας εικόνας που όλα τα προηγούμενα χρόνια αμαυρωνόταν, μέσω δημοσιευμάτων σε εγχώρια και ξένα έντυπα, αλλά και καταγγελιών πολιτών, φιλοζωικών οργανώσεων και συλλόγων.

Για το σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε η ειδική σελίδα με τίτλο «Υιοθετήστε ένα αδέσποτο» στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων www.chania.gr , όπου υπάρχουν τα αδέσποτα ζώα, για υιοθεσία, με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ( ράτσα, χαρακτήρας, ηλικία κ.α) και φωτογραφία αυτών, και απευθύνεται σε όλους όσους έχουν υπεύθυνη στάση και πραγματικό ενδιαφέρον για την προστασία, την φροντίδα, τον σεβασμό της ύπαρξης και την βελτίωση των συνθηκών της ζωής του προς υιοθεσία ζώου.

Όποιος επιθυμεί να δώσει μια ευκαιρία ζωής σε ένα ζώο συντροφιάς παρακαλούμε να απευθυνθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected] ή στα τηλέφωνα 28213 41645,41643.

Όλα τα αδέσποτα ζώα που θα δίνονται για υιοθεσία θα φέρουν ηλεκτρονική σήμανση, θα έχουν ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας ενώ θα αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής του ενδιαφερόμενου.

Ο Δήμος Χανίων θα διατηρεί το δικαίωμα επικοινωνίας με τον ανάδοχο, προκειμένου να ενημερώνεται για την πορεία της υγείας και του τρόπου ζωής του υιοθετημένου ζώου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook