Τώρα τους θυμήθηκε ο Σκουλάκης | Εργασίες μετά από χρόνια σε παιδική χαρά στα Παχιανά | Photos

τώρα-τους-θυμήθηκε-ο-σκουλάκης-εργασί-146526

paxiana 1Το όψιμο όπως το χαρακτηρίζουν ενδιαφέρον της νυν δημοτικής αρχής, που μετά από δύο ολόκληρα χρόνια θυμήθηκε μόλις σήμερα να κάνει παρεμβάσεις στη μοναδική παιδική χαρά στα Παχιανά, καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός, πως όπως λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι για τη συγκεκριμένη παιδική χαρά, «ενοχλούσαν» εδώ και δύο χρόνια τους αρμοδίους του δήμου Χανίων, χωρίς όμως μέχρι να υπάρχει κάποια ανταπόκριση.

paxiana 2Σήμερα όμως, ω του θαύματος, τα συνεργεία του δήμου άρχισαν να αντικαθιστούν ότι παλιό και χαλασμένο υπήρχε στην παιδική χαρά, πραγματοποιώντας παράλληλα και τις σχετικές εργασίες.

Το γεγονός εξόργισε τους κατοίκους της περιοχής που απαθανάτισαν το γεγονός. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpa.gr αν μη τι άλλο είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας.

paxiana 3Προφανώς η ερχόμενη Κυριακή κρίνει πολλά για το δήμο Χανίων και οι σημερινοί τοπικοί άρχοντες για να αποτρέψουν το «μοιραίο» μετέρχονται όλους τους τρόπους και τα μέσα, εξοργίζοντας όμως, δυστυχώς γι αυτούς τους Χανιώτες, που δεν αντέχουν επιπλέον κοροϊδία.

 

zarpa.gr

One thought on “Τώρα τους θυμήθηκε ο Σκουλάκης | Εργασίες μετά από χρόνια σε παιδική χαρά στα Παχιανά | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook